Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi šok za kraljicu

Biografija Camille Parker otkriva njenu raskalašenu prošlost

Camilla Parker Bowles i princ Charles
Foto: Danny Lawson/Press Association/PIXSELL
1/3
07.11.2016.
u 20:33

Supruga princa Charlesa u mlađim danima je samo tulumarila, izlazila je samo s bogatašima i bila je popularna u muškom društvu.

Spisateljica Imogen Taylor napisala je biografiju Camille Parker Bowles i razotkrila kako je supruga princa Charlesa imala burnu ljubavnu prošlost. U knjizi naziva "On The Fringe" Imogen opisuje Camillu kao žderačicu muškaraca i veliku partijanericu pa je zbog tulumarenja i konstantnog kašnjenja na posao dobila i otkaz na prvom poslu. Njene kolegice i cimerice s kojima je živjela ranih 60-ih kažu da ju je dizajner interijera za kojeg je radila otjerao s posla prozivajući je neradnicom a sve je to začinio i nizom psovki.  

- Camillu su zanimali samo raskalašeni provodi, skupe večere na otmjenim mjestima i muškarci koji imaju novaca. Bila je svjesna da nije baš neka ljepotica, ali bila je zabavna, nije bila sramežljiva i to joj je osiguralo popularnost u muškom društvu - tvrdi autorica knjige. Početkom 70-ih Camilla se udala za časnika kraljevske garde Andrewa Parkera Bowlesa, a u vrijeme udaje već je upoznala princa Charlesa i navodno je već tada počela ljubovati s njim. Camilla i Andrew imali su otvoren brak i navodno je Andrew znao za Camillinu vezu s Charlesom i odobravao je to, pa je čak dopustio da Charles bude i kum njihovom sinu. Charles se kasnije oženio s princezom Dianom, a nakon Dianine smrti Camilla i Charles su obnovili svoju vezu.

S obzirom da je bila upoznata s Camillinim razuzdanim ljubavnim životom kraljica Elizabeta teška srca je dala svoje odobrenje sinu Charlesu da se može vjenčati, a kraljica nije oduševljena ni objavom ove biografije. 

Komentara 6

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
20:53 07.11.2016.

krpa nasla zakrpu

SO
Soljženicin
22:29 07.11.2016.

a joj majko mila, što opet moramo gutati, koga zanimaju smrežurane besplodne krpe???

SA
sabatini719
07:58 11.12.2016.

Bezveze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije