Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
facebook mu ne ide

Bilo ih 4000 - Pogledajte na koje je pitanje Prince odlučio odgovoriti

prince
Foto: Pixsell
01.10.2014.
u 19:00

Prince se pridružio Facebooku, a svijet je oduševljen. Ili barem 1,7 milijuna obožavatelja, koliko ih je već 'lajkalo' stranicu kultnog glazbenika...

Prince se pridružio Facebooku, a svijet je oduševljen. Ili barem 1,7 milijuna obožavatelja, koliko ih je već 'lajkalo' stranicu kultnog glazbenika.

Sreći nije bilo kraja kada je Prince najavio da će s obožavateljima komunicirati odgovarajući im na pitanja. Obožavatelji su odmah postavili pitanja, njih preko četiri tisuće, a ticali su se njegovog senzibiliteta, inspiracije i datuma turneje. Bilo je tu i poprilično čudnih pitanja, a Prince se odlučio samo jednog obožavatelja počastiti odgovorom.

- Pozdrav brate, molim te objasni nam zašto svu glazbu treba namjestiti na frenkvenciju od 432 HZ? Hvala unaprijed, sve najbolje, Emanuel. Emanuelov upit prošao je zapaženo pa mu je Prince odgovorio da je to zlatni standard i dodao link na članak koji objašnjava teoriju da glazbu treba slušati na 432 HZ-a. Iako je sjajan u svemu što radi, Facebook komunikacija nije jedna od Priceovih boljih strana. Još.

 

>>Pjevač Prince dobit će nagradu Icon Award za životno djelo

>>Prince potjerao starletu Kim Kardashian s pozornice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije