Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krajem ljeta

Slavni glazbenik očekuje prinovu s 32 godine mlađom djevojkom!

billy joel
Foto: Instagram
1/7
19.04.2015.
u 15:04

Američki glazbenik Billy Joel presretan je jer će u 65. godini postati otac.

Slavni pjevač i pijanist Billy Joel uskoro će postati otac, piše The Huffington Post.

Njegova 32 godine mlađa djevojka Alexis Roderick trudna je već nekoliko mjeseci pa sretan par obavlja posljednje pripreme za prinovu koja stiže ovo ljeto. 

Inače, par se upoznao prije pet godina kada su i započeli svoju romansu.

Legendarni glazbeniku ovo će biti drugo dijete. Naime, iz braka sa supermodelom Christie Brinkley Billy već ima kćer Alexu Ray koja je samo četiri godine mlađa od njegove partnerice s kojom krajem kolovoza očekuje dijete.

Buduća majka Alexis na svom Instagramu pohvalila se trudničkom linijom, zahvalila se svima na lijepim željama i poručila da se u trudnoći osjeća odlično.
Otkrila je da je  za to, između ostalog, zaslužna i redovita tjelovježba kojom se priprema za sve napore koji ju očekuju kada beba dođe na svijet.

>>Elton John: Billyju Joelu hitno treba ozbiljna rehabilitacija!

>>BILLY JOEL: Live (Sony/Menart)

 

Thank you for all the well-wishes! #feelinggreat #tryingforafitpregnancy ❤️, Alexis and Baby Joel

A photo posted by Alexis Roderick (@aayrod1981) on

Komentara 1

FA
falkone
15:35 19.04.2015.

To je za "poznate" normalno da razlika u godinama može biti i više od 40-50 kako u svijetu tako i kod nas ali kad to naprave obični mali ljudi onda su oni PEDOFILI

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije