Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presretni

Bill i Hillary postaju baka i djed: Chelsea Clinton čeka dijete

Chelsea Clinton
Foto: Reuters
1/3
18.04.2014.
u 10:10

Demokrati u SAD-u dobit će svoje 'kraljevsko dijete'. Naime, trudna je Chelsea Clinton, kćerka Billa i Hillary. Objavila je to jučer sama Chelsea...

Demokrati u SAD-u dobit će svoje 'kraljevsko dijete'. Naime, trudna je Chelsea Clinton, kćerka Billa i Hillary. Objavila je to jučer sama Chelsea. - Marc i ja jako smo uzbuđeni što ćemo krajem godine dobiti dijete. Bio dečko ili djevojčica, nadam se da će dijete odrasti u svijetu sa puno snažnih ženskih vođa, izjavila je Chelsea u New Yorku. 34-godišnjakinja je vijest objavila dok je u društvu majke bila domaćica eventa No Ceilings, projekta kojim Hillary pokušava procijeniti i raditi na društvenom napretku žena i djevojčica.

Na Facebooku je Clinton objavila da joj je termin u jesen. Hillary i Bill nikad nisu krili koliko žele unuče, a Cheslea je svojedobno izjavila kako joj roditelji prave pritisak da postane majka. Svog supruga Marca Mezvinskyog upoznala je na Stanfordu, gdje su studirali, no u vezi su završili 2005. godine. Hillary i Bill objavili su sretnu vijest na Twitteru, a oboje su oduševljeni činjenicom da će dobiti unuče.

Foto: Pixsell

>>Američko vjenčanje godine: Udala se Chelsea Clinton

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:30 18.04.2014.

kraljevsko dijete'.? nadam se da je iskrenija od mame i tate.

QW
qwas33333
20:58 18.04.2014.

billovo pravo ime je William Jefferson Blythe III. Zašto se skriva?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije