Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantan dvostruki život

Bill Cosby: Kod kuće obiteljski čovjek, a u Vegasu drogirao i napastovao žene

bill cosby
Foto: Screenshot
1/2
17.09.2014.
u 09:09

Šokantne tvrdnje o dvostrukom životu omiljenog televizijskog oca iznesene su u knjizi Marka Whitakera

Bill Cosby vjerojatno je najomiljeniji televizijski otac svih vremena, no iza fasade mirnog obiteljskog čovjeka krije je potpuno drugačija osoba, tvrdi nova knjiga "Cosby: Njegov život i provodi" (Cosby: His Life And Times) Marka Whitakera.

Tajne ljubavnice, tvrdnje o seksualnom uznemiravanju, navodno tajno dijete – nepoznate su to strane Billa Cosbyja koji je uspjeh okusio '70-ih kao stand-up komičar. Iako je već bio u braku, većinu godine provodio je u Las Vegasu i Los Angelesu "gdje je sve bilo dopušteno", a noći je provodio družeći se s poznatima i zečicama u Playboy vili Hugha Hefnera.

Izvanbračno dijete, kći Camile Jackson, koju je dobio s jednom od ljubavnica, ucjenjivala ga 1997. godine je jer je nije priznao te je čitav skandal dospio u javnost. Jackson je 2004. godine zbog ucjene završila na 26 mjeseci u zatvoru.

No, tu nije bio kraj skandalima iz prošlosti. Čak 13 žena 2004. godine optužilo je Cosbyja da ih je drogirao i napastovao, što je riješeno izvansudskom nagodbom.

>>Slatkica iz Cosby Showa zahvalila vladi što se napokon može udati

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

AS
astra24
09:37 17.09.2014.

viš vraga, ha?

Avatar ivanvard
ivanvard
23:12 17.09.2014.

Ma prvoj fotki izgleda kao da je ok, ali na drugoj fotki pomisliš da je bolesnik. Ha, ha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije