Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim osobno

Bila sam žena rođena u tijelu muškarca, a vidjela sam to samo kod Jerryja Springera

Andreja Pejić
Foto: Press Association/Pixsell
1/13
17.09.2014.
u 10:05

Supermodel Andreja Pejić na Redditu otkriva detalje o svom životu

Supermodel Andreja Pejić koja je donedavno bila muškarac i zvala se Andrej otkrila je djeliće svog neobičnog putovanja u razgovoru s korisnicima društvene mreže Reddit.

23-godišnjakinja porijeklom iz Srbije, a odrasla u Australiji, kazala je kako kao dijete nije imala prilike biti izložena LGBT svijetu.

- Dok sam odrastala jedino gdje ste mogli vidjeti transrodne osobe na televiziji bilo je kod Jerryja Springera. A to je strašno kazala je Andreja nastavivši:

Foto: Press Association/Pixsell

Naravno danas se stvari pomiču prema naprijed, ali mislim da i dalje postoje problemi. Potrebno je raditi deset puta više od "običnih2 djevojaka i mladića kako biste postigli istu stvar.

Kaže kako je još rano u djetinjstvu otkrila da je žena zarobljena u tijelu muškarca.

- Odlično sam se zabavljala s androginim izgledom i činjenicom da mogu raditi kao model i za žensku i za mušku odjeću, ali duboko su sebi znala sam koja je moja prava istina, napisala je na Redditu

Andreja je nosila revije brojnih poznatih imena, a pojavila se i u video spotu Davida Bowieja.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Andreja Pejić: Nema ništa bolje nego opet biti djevica

>>Slavni model Andrej Pejić operacijom promijenio spol: Konačno sam sretna

Komentara 4

DA
danho
12:48 17.09.2014.

s obzirom da nema gena za sexualnost sve je to u tvojoj glavi, onak ko te stvorio nije pogriješio..zna on dobro tko si,samo ti ne znaš na žalost... sretno i zelim brz oporavak...

Avatar EU afrodita
EU afrodita
20:57 17.09.2014.

prekrasna je

Avatar nijeminišta
nijeminišta
10:33 17.09.2014.

svatko ima pravo na svoj izbor. čestitke na hrabrosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije