Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident na Festivalu tolerancije

Bijesna žena napala domaću glumicu jer je na predavanje povela sina

doris pinčić
Foto: Boris Ščitar
1/5
17.04.2015.
u 09:20

Doris Pinčić Rogoznica na Festivalu tolerancije održala je predavanje tijekom kojeg je u naručju držala sina Donata. To se nije svidjelo jednoj ženi iz publike koja je glumicu opako izvrijeđala

Glumici i voditeljici Doris Pinčić Rogoznici predavanje o utjecaju sapunica koje je održala na Festivalu tolerancije zasigurno neće ostati u lijepom sjećanju. Naime, kako piše T-portal,glumica je tijekom govora u naručju držala svog jednogodišnjeg sina Donata čiji je dječji glas zasmetao jednoj ženi u publici.

– Niste mogli ostaviti dijete doma, vjerojatno želite biti u centru pažnje – doviknula joj je nezadovoljna ženska osoba. 

Nakon što ju je potpuna strankinja prozvala, mlada Zadranka objasnila je kako je sina povela sa sobom jer ga nije imao tko čuvati. 

– Zar vam smeta dijete? – upitala ju je mlada Zadranka, na što joj je bijesna žena odgovorila: –Smeta, jer mislim da to nije normalno.

Šokirana glumica nakon incidenta sišla je s pozornice i sa sinom otišla na kratak predah.

>>Ljubomorna 
sam kada sin prije potrči suprugu u naručje nego meni

>>Doris Pinčić Rogoznica: Lakše mi je naporno vježbati nego brojiti kalorije

Komentara 63

Avatar Nick2k
Nick2k
10:13 17.04.2015.

Festival tolerancije - hahahahaha. Koji sarkazam.

AL
Alkana
10:37 17.04.2015.

A da je došla sa psom, kao što je to radio dragi naš Đelo Jusić, vjerojatno bi dotična gospođa bila bez komentara, možda čak i oduševljena jer u ovom našem društvu koje izumire, djeca su nepoželjna- Psi svuda obavljaju nuždu a ako slučajno koje dijete pritisne pa čučne iza kakvog grma da se pomokri - a joj, kakav val protesta nastaje..... Žalosno!

NP
novi_profil
10:07 17.04.2015.

antonio_zg, kamo sreće kad bi ljubitelji pasa također to shvatili, da ne vole svi njihove dlakave, šugave i smrdljive pse

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije