Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glumica na ljetovanju

Bijela majica i vruće hlačice odlično se slažu. Ipak, zgodan frajer najbolji joj je (modni) dodatak

Eva Longoria i Jose Antonio Baston
Foto: Gtres/PIXSELL
1/6
21.07.2014.
u 09:22

Preplanulu put lijepo naglašavaju sandale u zlatnoj boji, a tu je i Balenciagina mini torbica. Ipak, najbolji joj je modni dodatak zgodan dečko.

Džepna Venera Eva Longoria odmara se na Marbelli sa svojom dečkom Joseom Antoniom Bastonom.

Za šetnju gradom glumica poznata po ulozi u superuspješnom serijalu "Očajne kućanice" odjenula je pravu ljetnu kombinaciju. Vruće hlačice u bijeloj boji kombinirala je s prozračnom majicom i od sunca se zaštitila sunčanim naočalama i šeširićem.

Preplanulu put lijepo naglašavaju sandale u zlatnoj boji, a tu je i Balenciagina mini torbica. Ipak, najbolji joj je modni dodatak zgodan dečko.

Foto: Gtres/PIXSELL

>>Eva Longoria, Gwyneth Paltrow, Sheryl Crow... Koja je bolja kuharica?

>>Vjetar pomrsio planove ljepoticama: Umalo ostale bez haljina

Komentara 2

Avatar Al Simmons
Al Simmons
10:11 21.07.2014.

Hmmmm zasto nama muskima ne smeta kad se o nama referira kao modnom dodatku, a u suprotnom se kojekakve udruge dizu na zadnje noge?

US
USA
16:58 22.07.2014.

Jeo sam jednom ili da bolje kazem, jela je jednom kraj mene u restoranu i zgodna je ali takvih ima na svakom koraku. Decko joj je bezveznjak, kakvih isto ima na svakom koraku, ili niskoristi kako bi rekli stari zagrepcani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije