Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski komičar

Bezobrazno bogat, a ipak se šverca u vlaku

'Russell Brand attending Friendly House LA Annual Awards Luncheon, held at The Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California on October 27 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
20.04.2014.
u 15:20

Iako je Russell Brand iznimno imućan, i dalje se šverca kada putuje vlakom. Poznati komičar navodno ima bogatstvo od 15 milijuna dolara, no to ga ne spriječava da uštedi 15 funti gdje stigne...

Iako je Russell Brand iznimno imućan, i dalje se šverca kada putuje vlakom. Poznati komičar navodno ima bogatstvo od 15 milijuna dolara, no to ga ne spriječava da uštedi 15 funti gdje stigne. Nedavno je putovao vlakom od Londona do Essexa, a prema pisanju Mirrora, kartu nije platio.

- Kao netko tko je prošao put od siromaštva do bogatstva, znam da me novac neće učiniti sretnijim. Recimo, jučer sam uskočio u vlak kad sam morao otići u Chilmsford. Mogao sam kupiti kartu, ali nije mi se dalo zamarati s kupnjom. Shvatio sam da se samo moram provući ispod rampe pa sam to napravio i samo iskliznuo s druge strane sakriven iza nekoga, pohvalio se Brand. Inače, Brand često napada kapitalistički sustav, makar u njemu itekako uživa.

Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

>>Russell Brand pozvao k sebi sto ljudi punih seksualne energije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije