Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljepotica

Beyonce slavi svoje obline, ali i obiteljsku sreću

beyonce
Foto: Beyonce.com
1/7
01.07.2015.
u 10:21

Kao i svaka majka, ni ona ne može odoljeti svojoj mezimici pa je često fotografirala svoju Blue Ivy s tatom Jay Z-jem

Beyonce i Jay Z odveli su malenu Blue Ivy na odmor. Sretna glazbenica objavila je na svojoj službenoj stranici nekoliko fotografija s odmora.

Kao i svaka majka, ni ona ne može odoljeti svojoj mezimici pa je često fotografirala svoju Blue Ivy s tatom Jay Z-jem. Osim toga, i sama je pozirala za nekoliko seksi fotografija.

S jednostavnom frizurom i seksi tijelom, Beyonce je prava ljepotica s oblinama. Jay Z se na odmoru potpuno posvetio kćerkici pa vidimo kako je vodi na sladoled, ali i kako spavaju na ležaljci. Slatko.

>>Beyonce i Jay Z više nisu najplaćeniji zvjezdani par, evo tko ih je svrgnuo s trona

>>Oprez, seksi!: Majka slavne Beyonce u vrućem izdanju osvanula na naslovnici Ebonyja

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dmitarX
dmitarX
22:03 01.07.2015.

Više ona svoje dojke slika, nego tateka i malu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije