Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plavi bršljan

Beyoncé kćeri Blue Ivy dala ime po bršljanu koji je vidjela na Hvaru

BEYONCE
Pixsell
06.04.2012.
u 18:05

– Dok smo šetali, naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno – napisala je Beyoncé te tako dala do znanja da je inspiraciju za ime svoje djevojčice Blue Ivy pronašla u našoj zemlji

Misterij oko podrijetla imena kćeri Beyoncé Knowles i Jay-Z-ja konačno je riješen. Naime, pjevačica je na svojoj novoj stranici beyonce.tumblr.com objavila mnoštvo fotografija s odmora u Hrvatskoj, točnije s Hvara dok je bila trudna, među kojima je jedna na kojoj sa suprugom stoji pod drvetom, a ispod fotografije piše:

– Jutros dok smo šetali naišli smo na ovo predivno plavo drvo. Mislim da se zove plavi bršljan. Bit će vrlo prikladno – napisala je Beyoncé te tako dala do znanja da je inspiraciju za ime svoje djevojčice Blue Ivy, što u doslovnom prijevodu znači upravo plavi bršljan, pronašla u našoj zemlji.

Zahvaljujući pop divi Hrvatsku je u blogu o poznatima, koji piše za ugledni CNN, spomenula i Tomike Anderson. Priču o nastanku imena kćeri slavnog glazbenog para smatrala je dovoljno zanimljivom da o njoj napiše tekst.

Komentara 1

OB
-obrisani-
09:48 09.04.2012.

E što marihuana radi, vidjela plavo drvo!!!!!, Dobro da nije išla ulicom i vidjela psečiju kakicu pa dala maloj ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije