Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosni roditelji

Beyonce i Jay Z svijetu pokazali prve fotografije kćeri Blue Ivy

Blue Ivy (1)
Foto: Tumbir
1/3
11.02.2012.
u 12:48

Slavni roditelji fotografije svoje jedinice snimili su u svom domu. Nisu ih htjeli prodati medijima već su ih rado objavili tamo gdje ih svi mogu vidjeti.

- Podijelite s nama radost koju osjećamo kao obitelj. Hvala vam što ste poštovali našu želju za privatnošću u periodu koji nam je promijenio život - poruka je koju su Beyonce i Jay-Z napisali na društvenoj mreži Tumblr uz objavljene fotografije svoje kćeri Blue Ivy Carter.

Ponosni roditelji fotografije svoje jedinice snimili su u svom domu. Nisu ih htjeli prodati medijima već su ih rado objavili tamo gdje ih svi mogu vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
14:13 11.02.2012.

to nije čovjek nego đavo

EF
efzg0184
14:25 11.02.2012.

nadajmo se samo da će mala većinom pokupit majčine gene.

TA
Takaros
21:50 12.02.2012.

beba vrlo ozbiljnog lica. prije izgleda ko da ide u školu nego da je mala beba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije