Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatiji glazbeni par

Oprostila mu je sve nevjere i iskoristila ga za promociju?

Beyonce
Foto: Reuters
1/6
29.04.2016.
u 13:07

Beyonce je posljednji koncert završila ljubavnom porukom suprugu te tako opovrgnula glasine o razvodu

Najpoznatiji glazbeni par na svijetu ponovno je u središtu pozornosti. Beyonce je prošlog vikenda iznenada izdala svoj šesti album “Lemonade”, a mnogi su cijeli koncept albuma, ali i pjesme koje se nalaze na njemu protumačili kao Beyoncein obračun sa suprugom Jay Z-jem.

Naime, Beyonce je album nazvala “putovanjem svake žene prema istini i izlječenju”. Najavila ga je jednosatnim filmom koji je u subotu prikazan na HBO-u, a svaka od 12 pjesama već ima svoj videobroj.

Becky s dobrom frizurom

Pjesma koja je izazvala najviše kontroverzi je “Sorry”, u kojoj Beyonce pjeva o tome kako neće oprostiti prijevaru, a na kraju pjesme kaže kako je bolje da on “nazove Becky s dobrom frizurom”. Oni koji prate tračeve i privatni život popularnog para odmah su otkrili da je riječ o tajnovitoj Becky Rachel Roy, modnoj dizajnerici za koju se godinama šuškalo da je Jay Z-jeva ljubavnica.

Rachel Roy je odmah po izlasku albuma na svom Instagram-profilu objavila fotografiju s prijateljicom ispod koje je bila i zanimljiva poruka: “Dobra frizura nije važna, ali uvijek ćemo imati dobro osvjetljenje za selfie ili za istinu”, no odmah je naišla i na ljute komentare Beyonceinih fanova. Zbog njih je na kraju morala i zaključati svoj profil te onemogućiti daljnje komentiranje. Zanimljivo je da je Rachel bila u braku s Damonom Dashom, bivšim Jay Z-jevim poslovnim partnerom. Fanovi su osim na Rachel posumnjali i na pjevačicu Ritu Oru. Ona je izdavala albume za Jay Z-jevu diskografsku kuću Roc Nation, a samo nekoliko dana prije izlaska albuma “Lemonade” objavila je fotografiju na kojoj je u bikiniju s limunima, a oko vrata ima ogrlicu sa slovom J. Iako je Rita nosila bikini brenda Tezenis s kojim inače surađuje, Beyonceini su fanovi na kraju i nju napali pogrdnim riječima. Optužbe su otišle toliko daleko da je Rita na kraju objavila post na Twitteru na kojem sve demantira. – Obično ne odgovaram na tračeve, no bit ću jasna i reći kako su sve te optužbe lažne. Kad je riječ o Beyonce, osjećam samo veliki respekt. Nastavimo uživati u albumu “Lemonade” – napisala je Rita.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Fizički napad

O tome da je brak poznatog para na klimavim nogama već se godinama piše, a tome u prilog idu i brojni izvještaji o njihovim svađama, pa čak i tučnjavama. Dobro je poznata scena otprije dvije godine kad je Beyonceina sestra Solange u dizalu fizički napala Jay Z-ja nakon svađe. No čini se da je cijeli album “Lemonade” samo dobar marketinški trik. Beyonce je u srijedu počela svoju veliku turneju “Formation” koncertom u Miamiju, a posljednju pjesmu na koncertu, moćnu baladu “Halo”, posvetila je Jay Z-ju.

– Ovu pjesmu posvećujem svom prekrasnom suprugu. Volim te puno – rekla je Beyonce. A suprug je sjedio u prvom redu ispred pozornice te zaljubljeno gledao u svoju suprugu. Svaka im čast na reklami!

>>Novim albumom opet potaknula glasine o rastavi?

>>Beyonce noćas objavila šesti album "Lemonade"

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:17 29.04.2016.

bolje rečeno oboje su to iskoristili a naivni puše kako se oni rastaju..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:19 29.04.2016.

Evo, sreca da znam Hrvatski i citam Vecernji pa saznajem ovakve novosti o osobama o kojima se tu u USA niti ne prica, niti ne pise niti se pojavljuju na TV-u....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije