Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50. izdanje

Beyonce i Bruno Mars začinili nastup Coldplaya na 'Super Bowlu'

Beyonce Superbowl 2016.
Foto: Reuters
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.02.2016.
u 08:51

Coldplay je tijekom 15-minutnog nastupa izveo neke od svojih najvećih hitova poput "Viva La Vida", "Paradise" i "Adventure of a Lifetime", a tijekom njihove izvedbe, na raznobojnim osvjetljenjem prošaranoj tribini, pridružili su im se Bruno Mars i Beyonce.

Britanski rockeri Coldplay, potpomognuti Brunom Marsom i Beyonce, imali su upečatljiv nastup tijekom stanke u poluvremenu 50. izdanja ''Super Bowla'', finalne utakmice za prvaka u američkom nogometu, koja je redovito najgledaniji televizijski događaj na tlu SAD-a, a prate je stotine milijuna gledatelja. Pjevačica Lady Gaga otpjevala je američku himnu, tradicionalni "The Star-Spangled Banner"

 

Coldplay je tijekom 15-minutnog nastupa izveo neke od svojih najvećih hitova poput "Viva La Vida", "Paradise" i "Adventure of a Lifetime", a tijekom njihove izvedbe, na raznobojnim osvjetljenjem prošaranoj tribini pridružili su im se Bruno Mars i Beyonce. 

Bruno Mars je izveo svoj hit "Uptown Funk!", a potom pomogao Beyonce u izvedbi njezina novog singla "Formation", kojim je najavila turneju na koju kreće 27. travnja, a koja uključuje 40 nastupa po američkim, kanadskim i europskim gradovima.

>>Pjevačica će na Super Bowlu izvesti američku himnu

Komentara 2

DI
Diplomat
20:17 08.02.2016.

I ta ce jednoga dana gola istrcati na pozornicu.

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
22:02 08.02.2016.

Nevolim niti jednog od njih pa vi tjerajte propagandu koliko hoćere Ha ha. !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije