Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

jennifer garner
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
1/6
01.07.2015.
u 07:23

Ben i Jennifer priopćenje o razvodu poslali su samo dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka

Nažalost, i službeno je. Ben Affleck i Jennifer Garner se razvode. Objavio je to magazin People, kojem je poslano priopćenje o razvodu para.

Ben i Jennifer priopćenje o razvodu poslali su samo dan nakon što su proslavili desetu godišnjicu braka. - Nakon mnogo razmišljanja, donijeli smo tešku odluku o razvodu. Nastavit ćemo se voljeti i biti prijatelji te ćemo se posvetiti svojoj djeci. Molimo vas da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. Ovo će biti naš jedini komentar o ovoj osobnoj, obiteljskoj temi - poručili su Ben i Jennifer u priopćenju.

Inače, par se upoznao 2003. godine na snimanju filma "Daredevil". Roditelji su troje djece, dvije djevojčice i jednog dječaka. Već se dugo u medijima nagađa o njihovu razvodu, a najviše se za to krive Affleckove sklonosti prema alkoholu i kockanju. Upravo Jennifer uspjela jena neko vrijeme maknuti ga od poroka, no ubrzo im se vratio, što je dovelo do raspada obitelji.

>>Jennifer Garner i Ben Affleck pred razvodom, već žive odvojeno?

>>Slavni par rastaje se nakon 10 godina zbog kocke i alkohola?

Komentara 3

DU
Deleted user
07:30 03.07.2015.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za te bjelosvjetske ispraznike te njihove ljubavi, brakove, veze i rastave. Kaj se mene tiče, mogu se pograbiti na nož ili polijevati kiselinom, sasvim mi je svejedno.

CR
crohumans
22:42 01.07.2015.

Kakav je osjećaj imat 150 milijuna dolara na računu. Isto tako kakav je osjećaj imat 150 milijuna dolara... ne moramo se bojat pakla jer ovaj svijet već to je. Mora da smo svi bili jako zločesti u prošlim životima

CR
crohumans
22:47 01.07.2015.

Morate si popravit web stranicu -mobilna verzija, jer nit reagira brisanje ni popravljanje komentara, nit vam radi listanje stranice, blokira, preskače, ultrqsporo reagira i na mojoj S6- ici i na S5- ici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije