Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvod bena i jennifer

Nisu im presudili ni kocka ni alkohol, već – Hollywood

ben affleck
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
1/5
02.07.2015.
u 09:20

Zašto su onda, unatoč svemu, odlučili prekinuti? Mnogi kažu da je Benova ovisnost o alkoholu i kockanju presudila braku

Ben Affleck i Jennifer Garner razvode se nakon deset godina braka, a vijest je šokirala Hollywood. Radilo se o skladnom i sretnom paru, a dodatni razlog da prebrode povremene poteškoće davalo im je i njihovo troje djece.

Zašto su onda, unatoč svemu, odlučili prekinuti? Mnogi kažu da je Benova ovisnost o alkoholu i kockanju presudila braku. No, izvori bliski paru tvrde nije riječ o tome. Naime, Jennifer kao glavni razlog prekida navodi što ga nikada nema kod kuće. Sudjelovao je na mnogim projektima, a Jennifer se osjećala usamljeno i zanemareno.

Zbog toga su se učestalo svađali, a na kraju je pala odluka i da se rastanu. Odluka o prekidu bila je zajednička, navode prijatelji para. Dodali su i da Jennifer ne prigovara Benu kao roditelju.

>>Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

>>Jennifer Garner i Ben Affleck pred razvodom, već žive odvojeno?

Komentara 1

DU
Deleted user
07:31 03.07.2015.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za te bjelosvjetske ispraznike te njihove ljubavi, brakove, veze i rastave. Kaj se mene tiče, mogu se pograbiti na nož ili polijevati kiselinom, sasvim mi je svejedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije