Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pukla ljubav

Dramatične priče kriju se iza hollywoodskih razvoda

ar Party at the Sunset Tower Hotel in West hollywood, CA on February 24, 2013.Krista Kennell Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/Pixsell
1/3
02.07.2015.
u 19:39


Rijetki su oni parovi koji nakon razvoda nisu pokazali zube i iznijeli prljav veš

"U dobru i zlu, zdravlju i bolesti, dok nas smrt ne rastavi" u današnje vrijeme u Hollywoodu je postala floskula koja se izgovori jednostavnije nego što se odabere haljina za crveni tepih. Najsvježiji je razvod onaj glumaca Bena Afflecka i Jennifer Garner. Točno 10 godina nakon izricanja zavjeta par je odlučio kako je najbolje da svatko krene svojim putem.

A gdje su kavaliri?

Zasad se čini da će se rastaviti bez prevelike medijske pompe, grubih riječi i sudskih trakavica. A s obzirom na živopisnu raznolikost hollywoodskih razvoda, ovaj između Afflecka i Garner možemo svrstati u kategoriju rijetko mirnih.

I Benov dobar prijatelj Brad Pitt navodno je u ozbiljnim bračnim problemima. Godinu dana nakon vjenčanja s Angelinom Jolie desetogodišnja ljubav je, tvrde američki mediji, presušila pa se samo čeka službena potvrda. Par ima troje biološke djece, dok je Angelininih troje posvojenih klinaca Brad priznao kao svoje. Jasno je da će par najviše brige imati o podjeli skrbništva, dok bi podjela imovine mogla teći lakše jer su oboje u brak ušli s milijunima dolara na računu pa nijedno od njih ne zauzima onu stranu koja se brakom novčano okoristila.

Nimalo kavalirski nije postupio Charlie Sheen koji se 2005. godine razveo od Denise Richards koja je u trenutku podnošenja zahtjeva bila trudna s njihovim drugim djetetom, što je bio znak da je stanje uistinu alarmantno. Denise je poslije otkrila da joj je Charlie, poznat po svom agresivnom ponašanju, prijetio smrću, a on je pak u javnosti svoju bivšu suprugu opisivao kao "jadnu, tužnu, besposlenu prasicu s manjkom talenta". Dramatičan razvod imao je i od Brooke Mueller, ali ako postoji nešto dobro u svemu tomu, to je onda činjenica da Sheen plaća izdašne alimentacije, oko 300 tisuća kuna mjesečno objema bivšim suprugama.

Uništena kraljevska bajka

Još 1992. godine s britanskog kraljevskog dvora odjeknula je vijest da se bajka princa Charlesa i princeze Diane raspršila. Tek nakon razlaza otkrile su se mračne tajne: Charles je sve vrijeme imao ljubavnicu, svoju današnju suprugu Camillu, a Dianu je nazivao emocionalno nestabilnom. Ona je pak, ispostavilo se poslije, tijekom cijelog braka bila nesretna. Rastava je okončana tek 1996. godine, a godinu dana poslije omiljena princeza poginula je u prometnoj nesreći koja do danas nije razriješena. Jedna od ozbiljnijih teza o toj nesreći jest da je u njoj prste imala kraljevska obitelj.

Charlize Theron i Sean Penn nisu bili u braku, ali je njihov prekid dvogodišnje veze sredinom lipnja šokirao mnoge jer je glumica samo nekoliko mjeseci prije govorila da je on ljubav njezina života. Da je par uistinu imao ozbiljne namjere, svjedoči to što je Sean u siječnju ove godine podnio papire za zajedničko skrbništvo nad Charlizeinim posvojenim sinom Jacksonom.

>>Nisu im presudili ni kocka ni alkohol već – Hollywood

>>Ben Affleck i Jennifer Garner potvrdili da se razvode!

Komentara 3

DU
Deleted user
07:27 03.07.2015.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za te bjelosvjetske ispraznike te njihove ljubavi, brakove, veze i rastave. Kaj se mene tiče, mogu se pograbiti na nož ili polijevati kiselinom, sasvim mi je svejedno.

CR
Crocap
08:44 03.07.2015.

Jelena, Jelena, odakle si izvukla burmu? Iz originalne postojbine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije