Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratka avantura s tenisačicom

Bastian Schweinsteiger prekinuo s Anom Ivanović i vratio se djevojci

sarah brander
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
15.09.2014.
u 12:20

Podsjetimo, tridesetogodišnji nogometaš nedavno je viđen u New Yorku u romantičnoj šetnji s tenisačicom koju je držao za ruku.

Njemački reprezentativac i nogometaš Bastian Schweinsteiger ostavio je srpsku 26-godišnju tenisačicu Anu Ivanović i vratio se svojoj djevojci Sarah Brandner (26).

Posljednje vrijeme medijske stupce nije punio zbog nogometa već zbog toga što je ostavio svoju djevojku zbog srpske tenisačice, no sada se opet piše o njegovom ljubavnom životu jer je prekinuo s Anom Ivanović i vratio se svojoj djevojci, njemačkoj manekenki Sarah Brandner s kojom je bio u vezi od lipnja 2007. godine, piše njemački Bild.

Foto: Screenshot/reuters

Podsjetimo, tridesetogodišnji nogometaš nedavno je viđen u New Yorku u romantičnoj šetnji s tenisačicom koju je držao za ruku.

>>Schweinsteiger ostavio manekenku i ljubi tenisačicu Anu Ivanović

>>Ova krhka plavuša ostala je bez dečka zbog Ane Ivanović

Komentara 39

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
12:30 15.09.2014.

...ana ih mjenja ko cigo konje;onaj što igra golf,onaj što igra tenis,onaj nogometaš...,tko je sljedeći?

TT
tik tak
12:40 15.09.2014.

Bravo stari na vrijeme si otišao i spasio se gadnih neugodnosti!!!

SC
stari.cinober
12:56 15.09.2014.

Eto ga na! Taman kad je nogirao Sarah, sve si mislim da li da joj se javim. I sad napuca Anu i vrati se Sarah. Sva sreća da nisam izlijetao s upucavanjem jer me sad Ana ne bi htjela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije