Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Barbara Kolar, Hrvoje Kečkeš i Robert Kurbaša uredili park za djecu u Gunji

Foto: PR FOTO
1/11
30.08.2014.
u 14:36

Park je potpuno uređen, postavljene su potpuno nove sprave, posađeno je drveće, bilje i trava

Radio Antena Zagreb svoju je već tradicionalnu akciju pod nazivom Za ljepši grad, ove godine usmjerio na poplavom pogođena područja Slavonije. Njegovi djelatnici uz pomoć poznatih ureditli su park i igralište za djecu u Gunji.

Park je potpuno uređen, postavljene su potpuno nove sprave, posađeno je drveće, bilje i trava.

 - Bez obzira koliko sam imala naporan tjedan iza sebe ne bih si mogla oprostiti da danas nisam ovdje i da pomognem ovim ljudima. Ovdje vlada jedna pozitivna energija i osmijeh, a s obzirom da svi znamo što su sve ljudi ovog kraja prošli, izjavila je glumica Ornela Vištica. Akciju su predvodili  DJ-i Antene Barbara Kolar, Zlata Muck, Luka Bulić, Kruno Belko i kolege s Narodnog radija Nives Čanović i Davor Dretar Drele.

Akciji su se odazvale i park uređivale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput glazbenika Maje Posavec iz Detour-a, Šime Jovanovca te glumaca Ornele Vištice, Branke Trlin, Hrvoja Kečkeša i Roberta Kurbaše. Djecu je razveselio i dolazak hrvatskog vaterpolskog reprezentativca i igrača HAVK Mladost Ivana Marcelića.

 - Drago mi je da smo danas u Gunji i da sam ispred hrvatske vaterpolske reprezentacije mogao pomoći ovim dragim ljudima. Nadam se da će im ovo igralište i park barem malo uljepšati svakodnevicu. Ovo je strašna tragedija i podsjetnik da moramo biti jedni uz druge svakog dana, pomagati i biti na raspolaganju drugima što više možemo, izjavio je vaterpolist Ivan Marcelić.

>> Vapaj iz Gunje: Obnovite mi samo jednu sobu da se imam gdje vratiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije