Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastupio u Osijeku

Balašević: Nikakvi mangupi nisu prepriječili put Đoletu i njegovim tamburašima...

đorđe balašević
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/10
15.09.2014.
u 11:13

Svoje je vjerne obožavatelje, one starije, ali i one malo mlađe, počastio višesatnom svirkom svojih najvećih hitova na prepunom koncertu.

Đorđe Balašević održao je koncert za sjećanje u Osijeku 13. rujna.

Svoje je vjerne obožavatelje, one starije, ali i one malo mlađe, počastio višesatnom svirkom svojih najvećih hitova na prepunom koncertu. Publika je s Balaševićem pjevala svaku njegovu pjesmu.

Koliko je i sam uživao nastupivši pred osječkom publikom, sam pjevač komentirao je riječima: "Rekli su mi da je došla iz provincije...Sjećanje na prekrasan koncert u Osijeku kada nikakvi mangupi nisu prepriječili put Đoletu i njegovim tamburašima..."

>>Grupa Osječana reagirala na zatvaranje Tvrđe zbog koncerta Đorđa Balaševića

>>'Izbacili su me iz gimnazije, cinkao me vlastiti otac'

Komentara 17

Avatar Semper5
Semper5
11:59 15.09.2014.

A to što su uzurpirali, privatizirali i komercijalizirali jednu javnu površinu (javni gradski trg), to nikome ništa? Za potrebe koncerta zatvorili su Trg svetog trojstva u Osijeku i zabranili pristup i prolaz svima koji nisu platili ulaznicu za koncert!?! Zamislite da Zagrepčanima neko traži da plate da bi prošli Jeličić placem. Osijek ima dovoljno dvorana za koncerte, ima i gradski stadion. Ah da, to bi trebalo platiti najam...pa bi Đole manje uprihodio...

Avatar unfeeling
unfeeling
12:13 15.09.2014.

Kako reče ljudina đole:".ebo nas 'ko nas sastavi"

ST
StrankaDemokratskihPromjena
12:15 15.09.2014.

gradski trg podredili su privatnom interesu ,,,,,,,, to srednje europski gradovi kakva je osječka tvrđa nisu zaslužili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije