Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportska elita

Bajka se nastavlja u Veneciji: Bastian Schweinsteiger i njegova Ana crkveno se vjenčali

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/54
13.07.2016.
u 21:11

Čast da pjesmom “Čarobno jutro” mladence prati uz prvi bračni ples dobila je Nina Badrić koja je goste zabavljala dva sata

Nakon što su se u ponedjeljak vjenčali u gradskoj vijećnici u Veneciji, Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger danas su bračne zavjete izmijenili i u crkvi. Prijam nakon toga održan je u dvorani hotela Aman u kojem noćenje košta oko 3000 eura.

Čast da pjesmom “Čarobno jutro” mladence prati uz prvi bračni ples dobila je Nina Badrić koja je goste zabavljala dva sata. Bastian je Ani prepustio organizaciju svega i nije ni trepnuo što će ih svadba koštati milijun eura.

Da se njega pitalo, na vjenčanju bi angažirao Rihannu koju obožava, ali očito je da je u braku Ana glavna pa ih zabavljala njena omiljena pjevačica Nina. Na popisu gostiju večeras je prevladavala sportska elita, od tenisačice Caroline Wozniacki, nogometaša Lukasa Podolskog, Philippa Lahma do skijaša Felixa Neureuthera koji je ujedno i Bastianov kum. Nastavak svadbe bit će uskoro i na omiljenom Aninu salašu “137” blizu Novog Sada gdje će se uzvanici gostiti kulenom, gušč- jom paštetom, janjećim kotletima i sarmom, a svirat će tamburaški sastav “Tropiko bend”.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto: Petar Glebov/Pixsell

>> Pokazala tko je glavni! Evo što je Ana Ivanović napravila Schweiniju na vjenčanju

Komentara 7

Avatar @promatrač
@promatrač
06:15 14.07.2016.

Koliko će im brak trajati ? - kao utakmica na produžetke ili barem kao neki grand slam turnir. Nije da im to želim ali zna se nažalost kakvi odnosi vladaju u takvim krugovima. Ali opet nek vam je sa srećom.

KA
karambita
08:14 14.07.2016.

Sta, jos su skupa, cudno

SA
santos008
09:13 14.07.2016.

Danke Deutschland !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije