Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširenje obitelji

Baby boom među poznatima: Mirna Maras i Lana Banely čekaju prinove

Mirna Maras i Lana Banely
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
28.09.2016.
u 12:40

Dvije poznate voditeljica sljedeće godine dobit će prinove u obitelji

TV voditeljica Mirna Maras (37) i sportska novinarka Lana Banely (30) sljedeće godine dobit će prinove u obitelji. – Istina je, trudna sam i sretna – potvrdila je Maras za Story. U četvrtom je mjesecu trudnoće, a nedavno se udala za inženjera Željka Batinića. 

Lijepa Lana Banely poručila je za Story da se "neizmjerno veseli proširenju obitelji". – Istina je, čekamo drugu bebu – otkrila je novinarka koja već ima sina Adriana iz braka s nogometnim menadžerom Andyjem Barom. 

>> Tajno vjenčanje poznate TV voditeljice u centru Zagreba

Komentara 2

IK
ikonoklast
15:37 28.09.2016.

da ju nebi ostavil sa dvoje dice zato dvoje...,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije