Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska turneja za dva dana

Axl Rose nije 'prošao': tisuće fanova vratilo karte za koncert AC/DC-ja

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   Axl Rose with Guns N\' Roses performs in concert at the Fillmore in Miami Beach, Florida, USA. 05/03/2012  BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM:   REF:938 (mb)  U
Foto: BYLINE UPI/BIGPICTURESPHOTO.COM
1/6
05.05.2016.
u 09:40

Nakon što su frontmanu Brianu Johnsonu dijagnosticirani problemi sa sluhom, pjevač legendarnih Gunsa uskočio je na njegovo mjesto

Oko 7000 belgijskih fanova benda AC/DC odlučilo je tražiti povrat novaca za karte kupljene za koncert koji se održava 16. svibnja na festivalu u Werchteru, javlja Blabber Mouth.

Naime, nakon što su frontmanu Brianu Johnsonu dijagnosticirani problemi sa sluhom, pjevač Axl Rose uskočio je na njegovo mjesto.

Međutim, ovakav glazbeni transfer nije uspio jer su do ponedjeljka svi razočarani obožavatelji vratili svoje karte. Čini se da Belgijci pjevača legendarnih Gunsa ne žele slušati u ovoj postavi. Ipak, dobra je vijest da su zbog toga u prodaju puštene nove karte za koncert, pa oni iskreno zainteresirani imaju priliku sudjelovati na rock showu.

Australski AC/DC uz frontmana Axl Rosea čeka 12 europskih nastupa, a prvi koncert održat će se 7. svibnja u Lisabonu.

 

>> Obožavatelji iznenađeni: Axl Rose je novi pjevač AC/DC-a?

>> Pjevač AC/DC odgađa turneju zbog zdravstvenih problema

Ključne riječi

Komentara 3

DA
danijel00
11:25 05.05.2016.

uh, sad ce umjesto 88 000 ljudi biti samo 81 000 na tom koncertu. tragedija

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:48 05.05.2016.

solar, Guns, ili Guns'nRoses, ne Gunsa...I frontman grupe ACDC je oduvijek A. Young.....

Avatar cro1com
cro1com
14:45 05.05.2016.

Ja mislim da je ovo jako dobra vjest za orginalne ljubitelje Acadaca jer Axel može da otpjeva one najbolje .ja osobno nikad nisam volio drugog pjevača .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije