Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon dvije godine braka

Avril Lavigne objavila da se rastaje: Ostali smo najbolji prijatelji

avril lavigne
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
03.09.2015.
u 08:03

Iako se o razvodu para već pisalo, ovog puta to je sigurno jer je vijest objavila sama Avril...

Avril Lavigne i Chad Kroeger objavili su da se razvode nakon dvije godine braka. Iako se o njihovu razvodu već pisalo, ovog puta on je siguran jer je vijest objavila sama Avril, i to putem Instagrama.

– Teškog srca obavještavam vas da se Chad i ja rastajemo. Kroz brak, ali i glazbu zajedno smo stvorili toliko nezaboravnih trenutaka. Ostali smo i zauvijek ćemo ostati najbolji prijatelji i uvijek ćemo se brinuti jedno za drugo. Našim obiteljima, prijateljima i fanovima zahvaljujemo na podršci – napisala je Avril na Instagramu.

Pjevačica zaista prolazi kroz teško životno razdoblje. Osim bračnog brodoloma, Avril je bila teško bolesna. Lajmska bolest prikovala ju je, naime, za krevet i to na pet mjeseci. Doktori neko vrijeme nisu ni znali od čega boluje, dok nisu shvatili da se radi o teškom obliku spomenute bolesti. Tek tada, Lavigne je počela s oporavkom. U tim trenucima Chad joj je bio velika podrška, na čemu mu je, rekla je nedavno, jako zahvalna.

>>Pop zvijezda potpuno se slomila pred kamerama: 'Ovo je moja druga prilika za život'

>>Avril Lavigne: Moje će vjenčanje biti spektakularno!

Komentara 5

AL
Axel_Lund
11:55 03.09.2015.

So much for your happy ending...

TA
tantararacici
08:43 03.09.2015.

Posljednja rečenica ubija smislenošću!

JO
Jole1958
12:29 03.09.2015.

Da je brak propao znalo se već godinu dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije