Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Australski glumac upucan tijekom snimanja spota

Johann Ofner
Foto: Facebook
1/3
Autori: Ivana Carević, Hina
23.01.2017.
u 17:59

Johann Ofner sudjelovao je u snimanju spota za glazbenu skupinu Bliss n Eso i jedna od scena uključivala je i korištenje vatrenog oružja, a jedan od metaka je usmrtio 28-godišnjeg glumca.

Poznati australski glumac Johann Ofner (28) poginuo je u ponedjeljak tijekom snimanja hip hop glazbenog videa u baru u Brisbaneu, objavila je policija.

Naime, kako piše CNN glazbena skupina Bliss n Eso u baru Brooklyn Standard snimala je spot i u jednoj od scena koristilo se i vatreno oružje. Ofner je tijekom snimanja sporne scene ranjen u području prsa i preminuo je, potvrdio je policajac Tom Armitt novinarima.  

Liječnici su muškarca proglasili mrtvim nakon što su ga pokušavali reanimirati sat vremena.

Skupa Bliss n Eso nije bila na mjestu događaja, a spot se snimao za njihovu pjesmu "Friend Like You".

- Izražavamo sućut obitelji preminulog i naše molitve se uz njih. Potreseni smo i šokirani ovim događajem - napisao je bend u svojoj izjavi. 

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:58 24.01.2017.

poznati???gdje, u australiji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije