Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pod pratnjom mup-a

Australian Boomersi stigli u Luna Hotel na Novalji

australian bombers
Foto: PR FOTO
1/8
22.07.2015.
u 18:15

U 16.15 Australian Boomers su stigli u Luna hotel. Osoblje Luna hotela dočekalo ih je u punom sastavu iskazavši i zaželjevši im dobrodošlicu...

U Zračnu luku Zagreb sletjela je danas u 11.30 treća najveća košarkaška reprezentacija na svijetu: "Australian Boomers". Nakon 4 sata vožnje i pod policijskom pratnjom Ministarstva unutarnjih poslova, stigli su u grad Novalju u Luna hotel.

- Svjestan činjenice da je Grad Novalja prepoznat diljem Europe kao grad zabave i najboljih klubova, želio sam napraviti svoj doprinos da se popnemo jednu stepenicu više! Danas nam se sav taj trud vraća jer Novalja postaje grad vrhunskog sportskog turizma te s ponosom ugošćujemo australsku košarkašku reprezentaciju s najboljim NBA igračima cijelog svijeta. Grad Novalja im zahvaljuje na ukazanom povjerenju te iskazuje veliku dobrodošlicu - rekao je Ante Dabo, gradonačelnik Novalje.

U 16.15 Australian Boomers su stigli u Luna hotel. Cijelo osoblje Luna hotela ih je dočekalo u punom sastavu iskazavši i zaželjevši im dobrodošlicu. - Sagradio sam Luna hotel kao mjesto: luksuza, privatnosti i individualnog pristupa svakom gostu. Sretan sam što su Australian Boomers prepoznali nas kao hotel koji će udovoljiti svim njihovim potrebama - g. Neven Badurina, vlasnik Luna hotela.

Kako je marketing Luna hotela zajedno sa sinergijskim djelovanjem gradonačelnika Novalje i odgovoran za njihov dolazak u grad Novalju i Luna hotel, prenosimo izjavu direktorice marketinga i prodaje, gđe. mr. Hedde Martine Šole, spec.oec.: - Luna hotel nije medijski eksponirani hotel jer, slijedeći primjer svjetske poslovne prakse, postavljamo standarde izvrsnosti. Ove godine smo ugostili kraljevsku obitelj, princezu, nekoliko šeikova, konzula te visokih diplomata. Radimo međunarodni marketing s individualiziranim pristupom sukladno prethodno identificiranim tržišnim i potrošačkim segmentima.

Kako menadžer cijele reprezentacije Australian Bommersa boravi već dva dana u hotelu, zamolili smo ga da nam da izjavu: - Strašno smo uzbuđeni što smo u Republici Hrvatskoj, gradu Novalji i što smo odsjeli u Luna hotelu. Grad Novalja i Luna hotel su dio naših priprema za Olimpijske kvalifikacije. Jako smo zahvalni što imamo veliku podršku gradonačelnika grada Novalje i Luna hotela kako bismo se mogli kvalitetno pripremiti za dvije važne utakmice, Jonathan Grady, menadžer Australian Boomersa.

>>Pogledajte koje su bivše missice i top modeli zapalile Novalju!

>>Ljetovanja jeftinija i 25%, a mjesta ima i u hotelima s više zvjezdica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije