Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zvijezda Ultre

Australci poludjeli za Mirtom Šurjak: Tko je ta seksi Hrvatica?

Mirta Šurjak
Foto: Instagram
1/5
19.07.2016.
u 10:30

Jake vadi smartphone i pokazuje fotografiju. – Znaš li možda tko je ovo? – pita, a na slici momci s Mirtom Šurjak!

Okrepu od Ultra festivala potražili smo u domaćoj spizi, a pokraj nas u restoran je sjela grupa Australaca.

– Smeta li ti što ćemo sjesti ovdje? – pitali su pristojno. – Ne, zašto bi – odgovorili smo zureći u mobitel ne mareći previše. A onda su počeli naručivati hranu. – Imate li ajvara? – pitao je jedan od njih. – I pršuta, crnih maslina. I pivo za svakoga, neko hrvatsko – govorili su veseli Australci, po tome poznati u svijetu. I tako smo podigli glavu da vidimo tko su ti Australci koji jedu ajvar.

– Pa ja sam podrijetlom iz Makedonije, otac i majka su mi ondje rođeni, baka kuha ajvar, obožavam to, a navukli su se i prijatelji – rekao je momak na kraju stola. – Puno ima Hrvata u Australiji, stvarno ih ima dosta, i kod nas tamo u Melbourneu – govore dečki. A onda jedan od njih, Jake, vadi smartphone i pokazuje fotografiju. – Znaš li možda tko je ovo? – pita, a na slici momci s Mirtom Šurjak!

– Pa znam. Kako ste na nju naletjeli? – upitasmo. – Išli smo prema glavnom ulazu, vidjeli je, dotrčali i pitali možemo li se slikati. Rekla je da nema problema. Sjajno izgleda, možeš li nam reći tko je to? – pitaju Jake, Steve i ostatak ekipe. – To je Mirta Šurjak, poznata sportska novinarka. Prati Hajduk, nogometni klub iz Splita – odgovorili smo.

– Ha! Pa znamo mi Hajduk, navijaš li i ti za njih? – pitaju. – Ne, iz Zagreba sam pa navijam za Dinamo. Samo nemojte baš naglas – odgovaramo. – Super! Sad znamo i s kim smo se slikali pa imamo pravu uspomenu s Ultre. Odlično je, nevjerojatno je lijepo, drago nam je da smo ovdje. Nakon Ultre idemo dalje, putujemo Europom – govore Australci i još jednom hvale Ultra festival, ali i prelijepu Mirtu.

>> Mirta Šurjak bit će predsjednica ženskog nogometnog kluba Marjan?

Komentara 24

DI
dirižabl
10:42 19.07.2016.

Ovo je za Pulitzera

Avatar ShuPac
ShuPac
10:45 19.07.2016.

novinarstvo???? dajte molim vaaaaaas nemojte više.....

TI
tiiiikru
11:05 19.07.2016.

ma krasna je,ima balone&ikserice i to je to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije