Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspričala se vizažistica

Ashton Kutcher prevario Milu na početku veze?

ashton mila
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
30.10.2014.
u 14:45

Ako se može vjerovati riječima vizažistice s kojom je viđen u prisnom zagrljaju, Ashton je Mili bio nevjeran i to pri samim počecima veze...

Nedavno su dobili dijete, a ljubav među njima je neizmjerna, no to nije spriječilo Ashtona Kutchera da prevari Milu Kunis.

Ako se može vjerovati riječima vizažistice s kojom je fotografiran u prisnom zagrljaju, Ashton je Mili bio nevjeran i to pri samim počecima veze, piše The Sun. Glumca su prvi put povezivali s Milom još u travnju 2012. godine, no oni su svoju vezu javno priznali tek u srpnju iste godine. Linn Massinger tvrdi da ju je Ashton odveo u svoj dom u Hollywoodu u lipnju 2012., nakon što ga je upoznala u baru, a priložila je i prigodnu fotografiju.

Kao dokaz priložila je fotografije sebe i Ashtona kako se grle u krevetu. – Nije spominjao Milu kad sam bila s njim. Nadam se da je mislio da sam dobra djevojka, rekla je Linn. Prevarant je bio i prije Mile, pa je tako prevario Demi Moore na šestu godišnjicu njihova braka. Poslije se par razišao.

>>Mila Kunis i Ashton Kutcher postali roditelji djevojčice

>>Preslatka je! Poznati glumački par pokazao novorođenu kćer

Komentara 2

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:35 31.10.2014.

Stvarno !

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
08:37 31.10.2014.

Ova ženska na slici izgleda kao osoba slabe higijene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije