Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlji glumac

Ashton Kutcher pretukao zaštitara na koncertu

Ashton Kutcher
Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
29.04.2013.
u 10:40

Glumac je želio pozdraviti obožavateljicu, no zaštitar ju je grubo odgurnuo. Kutcheru se to nije svidjelo.

Ashton Kutcher sve češće pokazuje svoju divlju stranu. Ovog puta fizički se obračunao sa zaštitarom na koncertu. Naime, Kutcher je bio gost festivala Stagecoach u Kaliforniji, kada je jedna od obožavateljica prišla njegovoj VIP loži, glumac je ustao u namjeri da pozdravi djevojku.

No, umiješao se zaštitar te odgurnuo obožavateljicu od Ashtona, a glumcu se ta situacija nije svidjela pa je nekoliko puta uradio zaštitara, piše TMZ. Uznemireni Ashton potom je uz psovke napustio festival, a ni on ni napadnuti zaštitar nisu komentirali incident. Inače, Kutcher već neko vrijeme uživa u ljubavnoj vezi s kolegicom Milom Kunis te je u procesu razvoda od Demi Moore.

 >>Ashton Kutcher je razmažen i ne želi se družiti s obožavateljima

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije