Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAMAMNI PLUS SIZE MODEL

Ona zna kako se to radi! Ovim plesom usrećila je brojne obožavatelje

Ashley Graham
Foto: Instagram
1/4
25.04.2017.
u 17:32

Ashley je ponosno napisala i kako je upravo izašla njena 15. kolekcija dunjeg rublja, a na drugom videu je u društvu prijatelja zaplesala i seksepilnu salsu.

Amerikanci su jučer proslavili Dan donjeg rublja, a najpoznatiji plus size model Ashley Graham ovaj je dan posebno obilježila na svom Instagram profilu.

Zamamna Ashley objavila je kratki film na kojem pozira u donjem rublju njišući bokovima, a svojim je pratiteljima čestitala taj dan.

Ashley je ponosno napisala i kako je upravo izašla njena 15. kolekcija donjeg rublja, a na drugom videu je u društvu prijatelja zaplesala i seksepilnu salsu.

Koliko se Ashley sviđa obožavateljima najbolje govori podatak da je zaradila 180 tisuća lajkova, te puno oduševljenih komentara, na Instagramu je prati čak četiri milijuna ljudi.

 

 

Happy International Lingerie Day 💋

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

 

 

>>Dečko ju je tukao i nazivao debelom, a sada je najpoznatija plus size manekenka

Komentara 4

JO
josojole
10:49 26.04.2017.

sve ženske su lijepe ,nema ništa lijepše od ženskog tjela☺

JD
jdoranic
09:11 26.04.2017.

odvratna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije