Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preljubi nogometaša

Tko je koga varao i kome se to obilo o glavu? Evo tko se našao na stupu srama zbog prevare!

cheryl cole ashley
Foto: Big Pictures/Pixsell
1/5
27.07.2015.
u 14:00

Poznati nogometaši supruge varaju s manekenkama, plaćaju prostitutke, a nisu im strane ni suigračeve djevojke i šogorice

Ashleyja Colea ostavila je žena, dok su Terryju i Beckhamu supruge prevalu oprostile. Poznati nogometaši supruge varaju s manekenkama, plaćaju prostitutke, a nisu im strane ni suigračeve djevojke i šogorice, piše Goal.hr koji donosi popis igrača koji su najčešće ''šarali'' i kako su se iz toga izvukli.

Ashley Cole na sebe je navukao bijes čitave Engleske kada je prevario njihovu mezimicu Cheryl. Cole je samo pet mjeseci nakon vjenčanja spavao s frizerkom, a pjevačica mu je prevaru oprostila. Ipak, igrač se nije smirio pa su se 2010. godine konačno razveli.

Pred kraj prošle godine odjeknula je vijest da je brazilski nogometaš Kaka, koji se zalagao za moralne principe i ustrajao u velikoj vjeri, nakon devet godina braka prevario suprugu Caroline Celico sa 21-godišnjom Miss Brazila Jakelyne Oliveirom. Caroline nije mogla oprostiti prevaru te je zatražila razvod od igrača s kojim ima dvoje djece.

Johna Terryja izvanbračna afera 2010. godine stajala je mjesta kapetana u engleskoj reprezentaciji. Tada se saznalo da je Terry varao suprugu Toni s djevojkom suigrača Waynea Bridgea, manekenkom Vanessom Perroncel. Terry je i prije bio nestašan, a supruzi je priznao da ju je prevario s još devet žena. Ona mu je sve oprostila te su i dalje u braku.

Foto: Press Association/Pixsell

Najveći seks skandal nogomet je potresao 2004. godine kada je tadašnji Playboyev model Rebecca Loos medijima prodala priču o avanturi s Davidom Beckhamom. Victorija je unatoč velikom pritisku javnosti ostala uz svog supruga s kojim danas ima četvero djece.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Cristiano Ronaldo nije imao sreće jer mu njegova djevojka Irina Shayk nije oprostila preljub. Ruska manekenka i Portugalac u vezi su bili dvije godine, a prekinuli su je u siječnju. Irina je nakon prekida objasnila da traži ''iskrenog dečka'', što je potpirilo glasine da ju je Ronaldo varao.

Foto: NPH/Pixsell

Wayne Rooney suprugu Collen varao je dok je bila trudna. Rooney se zabavljao s prostitutkama kojima je uz novac ostavljao i autograme, a i njemu je supruga oprostila nevjeru.

Foto: News Syndication/PIXSELL

Tko je još od nogometnih velikana na glasu kao prevarant, pročitajte u članku Goal.hr-a.

>>David Beckham dirljivim govorom zahvale rasplakao suprugu

>>Prekinuli zbog Ronaldove majke?

Komentara 7

Avatar istovari
istovari
16:37 27.07.2015.

Ne znam kaj bih rekel....

MR
MRUDante
14:22 27.07.2015.

već dugo ne pročitah ovako vrijedne informacije!!!! Hvala urednicima VLa!!!!!

FR
franjom18
15:00 27.07.2015.

a kaj varaju sa masterima, ona je davno prevarena, a on vise ni ne moze varati, potrgane mu prepone, ali da je za nasmijati je!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije