Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova životna bitka

Matija: Nadam se da će moj tata Arsen biti u redu

09.07.2015., Zagreb - Glazbenik Arsen Dedic u svom stanu. Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/4
31.07.2015.
u 08:25

Znate kakav je Arsen, radije bi bio kod kuće uz Gabi, ali stanje mu se pogoršalo nakon operacije, potvrdio nam je A. Slavica

Arsen Dedić, jedan od najvećih hrvatskih kantautora, samo dan nakon 77. rođendana hitno je prevezen u KBC Zagreb, na intenzivnu njegu Interne klinike. Arsenu je pozlilo u srijedu ujutro, a zbog poteškoća u govoru prvo se sumnjalo na moždani udar. No snimke CT-a pokazale su da je s mozgom sve u redu. Sumnjalo se i kako se radi o sepsi, ali pretrage su u četvrtak popodne pokazale kako se ipak radi o upalnom procesu. Informaciju nam je potvrdio Arsenov zet Alen Slavica, koji je cijelo vrijeme uz svoju suprugu, Arsenovu kćer Sandru.

– Ugrađen mu je umjetni kuk prije dva tjedna, a tek se prije dva-tri dana vratio kući. Znate kakav je Arsen, radije bi bio kod kuće, uz Gabi. Nažalost, stanje mu se pogoršalo pa je prevezen u KBC Zagreb. Sumnjalo se na sepsu, no srećom su pretrage pokazale kako se radi o upali, vjerojatno o trombu. Svi smo zabrinuti i pratimo situaciju. Zasad jedino Gabi može biti uz njega u bolnici – kazao nam je Slavica.

Arsenov sin Matija je u Španjolskoj, na već unaprijed dogovorenom koncertu. – Hvala vam na brizi, bit će sve u redu. To je sve što vam sad mogu reći – kazao nam je Matija Dedić.

Podsjetimo, Arsen Dedić je 2004. u Padovi transplantirao jetru, a prije godinu i pol zbog pada je počeo imati i probleme s kukom. Zbog terapije imunosupresivima imunitet mu je ugrožen pa je zbog toga i situacija ozbiljna. No nadamo se da će se Arsen i iz ove bitke izvući kao pobjednik, zahvaljujući dobro poznatom šibenskom dišpetu.

>>Bare nosi dramatiku u kojoj ima istine, za razliku od Štulića

>>Arsen Dedić, Gabi Novak i slikar Vatroslav Kuliš za "Korak u život"

Komentara 18

PA
Pax
18:26 31.07.2015.

Svako dobro Arsenu I obitelji!

IK
ikonoklast
10:08 31.07.2015.

pozdrav arsenu i familiji...

GE
gec51
21:59 31.07.2015.

Arsen je dio nas koji smo voljeli njegovu glazbu i njegov humor.Nadam se da još nije napisao zadnju pjesmu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije