Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAŠ DVA MOGUĆA PUTA

Arnold Schwarzenneger vrhunski spustio internet trollu. Evo što mu je napisao

arnold schwarzenegger
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/3
27.03.2017.
u 17:36

Troll je ispod fotografije na kojoj je Arnie s natjecateljima Specijalnih olimpijskih iagara napisao kako se 'Retardi ne bi trebali natjecati'. Dobio je lekciju koju će pamtiti.

Društvene mreže i portali nažalost su puni Internet trollova, osoba koje namjerno vrijeđaju i pišu stvari koje nemaju veze s temom, kako bi se valjda više osjećale vrijedne. Jedan takav napao je na Facebooku Arnolda Schwarzeneggera, koji mu je spustio na pravi način.

Arnie je objavio fotografiju na kojoj je nasmiješen s pripadnicama Specijalnih Zimskih olimpijskih igara, na kojima su se natjecale osobe smanjenih intelektualnih sposobnosti. Troll je komentirao: "Specijalne olimpijske igre nemaju smisla. Olimpijske igre su natjecanje najboljih atleta na svijetu, koji se natječu tko je bolji. Natjecanje retarda radi suprotno od toga", napisao je troll.

Foto: Facebook/ Naš potok

Arnie se posebno naljutio na riječ "retard", te je trollu odgovorio sa stilom:

Foto: Facebook/ Naš potok

- Iako je ovo glup i zloban komentar, neću ga obrisati, nego ću ti dati lekciju. Imaš dva moguća puta ispred sebe. Garantiram ti kako ovi sportaši imaju više hrabrosti, supsjećanja, mozga i vještina, dapače, više pozitivnih ljudskih strana nego što ih ti imaš. Znači, možeš ili učiti od njih i pokušati se promijeniti i dati nešto svijetu. Ili možeš ostati kakav jesi: jadan, ljubomoran internet troll koji ništa dobro ne daje ovom svijetu. Znam da je jedino što želiš samo malo pozornosti, no vjeruj mi, ako ovako nastaviš, nitko te neće zapamtiti.

Schwarzenegger je na kraju ipak obrisao raspravu, no jedan je korisnik sačuvao snimljenu raspravu i obajvio je na Twitteru. Mnogi su nakon toga Arniejev profil zasuli hvalospjevima i napisali kako bi on trebao biti predsjednik SAD-a. Javio se i predstavnik Specijalnih olimpijskih igara, koji se zahvalio Arnieju na lijepim riječima za njihov pokret.

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Schwarzenegger napušta show 'Slavni pripravnik' zbog Trumpa koji mu se izrugivao

Komentara 3

AU
austrougarskigeneral
10:38 28.03.2017.

dobro mu je spustio ti ljudi misle da svašta mogu pisati na internetu i vrijeđat.

DU
Deleted user
02:09 28.03.2017.

arnie rula...

Avatar ivo587
ivo587
11:42 28.03.2017.

A i taj arnie ga da ne velim kaj, frajer je izgradio karijeru na steroidima i sad on se našao nešto pametovat..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije