Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Antonio Banderas prvi put u javnosti nakon infarkta: Sada više razmišljam o životu

Antonio Banderas
Foto: GTR/Pixsell, DPA/Pixsell
1/3
28.03.2017.
u 08:30

Glumcu su ugrađena tri stenta koja proširuju krvne žile, a udar nije ostavio posljedice

Glumac Antonio Banderas dobio je nagradu za životno djelo na filmskom festivalu u rodnoj Málagi. Novinari ga pritom nisu propustili pitati o njegovu zdravstvenom stanju nakon infarkta koji je pretrpio prije točno dva mjeseca, i to dok se bavio tjelovježbom. Objasnio je da su mu ugrađena tri stenta koja proširuju vene te da srčani udar, na sreću, nije ostavio posljedice.

– Nije bilo baš tako dramatično kako su mediji pisali. To se svakodnevno događa ljudima. Nisam to skrivao, nego jednostavno nisam želio dobiti više pozornosti od ostalih ljudi koji se suočavaju s tim problemom – rekao je glumac i priznao da je problema sa srcem imao i prije nego što se dogodio infarkt.

Fanovi 56-godišnjaka bili su zabrinuti zbog omiljenoga glumca, ali Banderas je sada potvrdio da se uspješno oporavio. Novinari su spomenuli kako je infarkt možda prouzročio stres s kojim se glumac u poslu suočava već gotovo četiri desetljeća, kao i neprestano putovanje između SAD-a i Španjolske.

– Sada se više osvrćem na mnoge stvari i na svoj život – rekao je glumac. Govorio je i o ulozi u filmu “The 33”, o rudarskoj tragediji u Čileu, koji se snimao u rudniku te da mu je to bilo iznimno teško i zahtjevno.

– Bio je to otrovan rudnik pun metana zbog kojeg vam danima ostaje metalni okus u ustima. Morali smo upravljati i teškim strojevima dok nam je kamenje padalo na glavu – ispričao je Banderas, koji je stigao u pratnji svoje drage, Nicole Kimpel.    

>> Antonio Banderas primljen u bolnicu zbog bolova u prsima

>>Platio 30 milijuna kuna da mu na unukinu vjenčanju pjevaju Mariah Carey i Elton John​

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:54 28.03.2017.

evo mrsav i opet infarkt. kako to? samo jedno-sreca i zadovolstvo i bez stresa-to je formula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije