Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prezgodna nicole

Antonio Banderas uživa u ljubavi sa 20 godina mlađom djevojkom!

antonio banderas
Foto: Pixsell
1/5
30.03.2015.
u 10:56

Stalno su zajedno, pa je tako Nicole ovog vikenda pratila Antonija na put u Malagu. Uoči Uskrsa sudjelovao je u tradicionalnoj procesiji

Antonio Banderas već nekoliko mjeseci uživa u ljubavi s djevojkom Nicole Kimpel. Iako je 20 godina stariji od nje, par izgleda prilično skladno, a čini se i da zaista uživaju u vezi.

Stalno su zajedno, pa je tako Nicole ovog vikenda pratila Antonija na put u Malagu. Uoči Uskrsa sudjelovao je u tradicionalnoj procesiji.

Noć prije sudjelovanja u procesiji, Antonio je gradom proveo svoju Nicole, nizozemsku investicijsku savjetnicu. Sa zgodnom Nicole već je nekoliko mjeseci. U ljubavi uživa nakon što se rastao od Melanie Griffith.

>>Antonio Banderas nakon razvoda ljubi Sharon Stone?!

>>Rastaju se Melanie Griffith i Antonio Banderas!

Komentara 3

KA
karambita
11:20 30.03.2015.

Ovakovi textovi spadaju u rubriku pranja mozga

ĆA
ćaćaća
11:51 30.03.2015.

zgodna je ko' "ukrštene reči"...

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:03 30.03.2015.

Tako je Antonio... vrijeme je farbanja jaja a ove starkače u menopauzi to ne mogu ...udri prijatelju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije