Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fit do ljeta

Simpatična voditeljica ustrajna je u svojoj misiji!

antonija blaće
Foto: Instagram
1/4
01.04.2015.
u 11:59

Iako je trenutačno zauzeta cjelodnevnim snimanjima regionalnog ''X factora'' Antonija Blaće rijetke slobodne trenutke provodi u teretani.

Da se kilogrami ne skidaju tek tako, najbolje zna simpatična voditeljica Antonija Blaće koja marljivo radi na sebi kako bi ljeto dočekala u top formi. 

Iako je trenutačno zauzeta cjelodnevnim snimanjima regionalnog ''X factora'', simpatična voditeljica rijetke slobodne trenutke provodi u teretani.

To možemo vidjeti i po njenim društvenim mrežama gdje se svako malo pohvali fotkama s treninga.

– Dobro jutro! Ajmo na noge lagane! Tko se boji ljeta još, ljeto bez parea, ako mogu ja, možeš i ti – napisala je Tonka na Instagramu uz objavu svog ranojutarnjeg treninga.

Osim fizički napornih treninga, Tonka liniju održava i pravilnom prehranom.

– Izbacila sam nezdrave ugljikohidrate. Meso, riba, lešo, povrća tonu... pojedem vlakana za mali džemper – otkrila je voditeljica. 

>>Voditelji X Factora puni hvale jedno za drugo!

>>Antonija Blaće otkrila tajnu svoje vitke linije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije