Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor od 4. rujna

Antonija Blaće prije početka Big Brothera odmara se u društvu psa Charlieja

antonija blaće
Foto: PR FOTO
1/12
28.08.2015.
u 18:01

U opuštajućim šetnjama glavni joj je suputnik njezin miljenik Charlie kojeg je udomila netom prije prošlog Božića

Od 4. rujna na RTL-u kreće sedma sezona najpoznatijeg reality showa na svijetu u kojem će uz Antoniju voditelj biti i srpski reper Sky Wikluh. Nakon što su snimili promotivnu pjesmu i spot, Antonija se vratila u Zagreb gdje se priprema za nadolazeći projekt.

U opuštajućim šetnjama glavni joj je pratitelj njezin miljenik Charlie kojeg je udomila netom prije prošlog Božića. Od tada su postali nerazdvojni, a kako je Charlie nestašan i uvijek spreman za akciju, tako Antonija ni u šetnju ne može bez rekvizita kojima mora zabavljati svog psića.

Nakon početka regionalnog Big Brothera, voditeljica i njezin Charlie ipak će biti nešto manje vremena zajedno jer će Antonija svakog tjedna boraviti u Beogradu gdje će voditi live emisije. Prva je na redu u petak, 4. rujna, kada će kandidati ući u luksuznu kuću smještenu na beogradskom Košutnjaku. Od tog trenutka kreću nove avanture, svađe, ljubavi i nepredvidivi zadaci koji će začiniti televizijsku jesen.

>>Antonija Blaće diže u čučnju 
70 kg, a Maja Šuput trči plažom

>>Otkrivena imena voditelja nove sezone Big Brothera!

Komentara 10

T1
t111
22:03 28.08.2015.

ozbiljno? vijest je sto radi antonija blace? jesmo li zaista tako nisko pali?

MO
morman1
22:46 28.08.2015.

ovo je stvarno vazna vijest. hvala vam na obavijesti

Avatar Ironman0105
Ironman0105
07:03 29.08.2015.

srpski reper? OK, u Hrvatskoj bi se to nazvalo rapper ili rap artist, no posto je srpski "reper" je ok...I zakaj je to vijest za Vecernji? Zasto umjetno pokusavate pokazati da su stvari koje u Hrvatskoj nikoga ne zanimaju bitne? Jer je netko platio da se o njemu pise?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije