Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zgodna voditeljica

'J.Lo, makni mi se s puta!' - Naša voditeljica poručila slavnoj pjevačici!

antonija blaće
Foto: Instagram
1/11
21.04.2015.
u 09:07

A da joj ide za rukom, svjedoči i njezin sjajan izgled. Lijepa voditeljica odavno nije izgledala bolje, a sada je 'bacila rukavicu' čak i slavnoj Jennifer Lopez

Antonija Blaće trudi se vježbati i zdravo jesti - barem ako je suditi prema njezinu Instagram profilu.

A da joj ide za rukom, svjedoči i njezin sjajan izgled. Lijepa voditeljica odavno nije izgledala bolje, a sada je "bacila rukavicu" čak i slavnoj Jennifer Lopez.

U haljini iznimno sličnoj onoj koju je Jennifer svojedobno nosila na dodjeli Grammyja, Antonija je pozirala i oduševila svoje prijatelje. Nasmijala ih je usto te napisala: J.Lo, makni mi se s puta!

>>Sve faze Antonije Blaće: Koja vam je najbolja?

>>Simpatična voditeljica ustrajna je u svojoj misiji!

Komentara 15

MR
mrki69tua
09:50 21.04.2015.

Za razliku od J. Lo, koja je i kao uličarka bila atraktivna i zgodna, A. Blaće ni sada dotjerana nije atraktivna. Ili su u Zagrebu niži standardi zbog manjka konkurencije, a zanima me tko je gurao A. Blaće ker nema nekog talenta, godinama se mučila s izgovaranjem slova, lapsusima i sl.

JO
joaopinto
10:20 21.04.2015.

oci ste mi otvorili pa moja mala moze bit victorijin anđel

DU
Deleted user
09:23 21.04.2015.

daleko je ona od j, lo,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije