Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad nije izgledala bolje

Antonija Blaće otkrila tajnu svoje vitke linije

antonija blaće
Foto: Promo foto National Geographic
1/3
25.02.2015.
u 16:28

Na prvom danu snimanja najpoznatijeg reality glazbenog showa ''X Factor Adria'' mnogi su odmah primijetili da voditeljica ''X Factor Adria'' blista, a ona je otkrila i zašto!

Da izgleda bolje nego ikad, Antonija Blaće je dokazala jučer, na prvom danu snimanja najpoznatijeg reality glazbenog showa ''X Factor Adria'', koji će RTL Televizija prikazivati u proljeće.

Mnogi su odmah primijetili da voditeljica showa ''X Factor Adria'' blista, a ona je otkrila i zašto!

– Opet vježbam i zdravo se hranim. Ne jedem tjesteninu, kruh i peciva. Moram biti na nivou zadatka, ipak branim naše boje, odnosno želim biti izaslanik na kojeg će naši gledatelji biti ponosni – otkrila je atraktivna Tonka tajnu svojeg odličnog izgleda, a sve je upotpunila upadljivim stylingom modnog stilista Darka Kostića.

>>Prekrasan osmijeh, ali potpuni modni promašaj

>>Massimo i Huljić traže novu zvijezdu Balkana

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
03:31 26.02.2015.

poprilicno je uvredljivo zeni u srednjim godinama reci da nikad nije tako dobro izgledala...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije