Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svestrana ljepotica

Anita Dujić otvoreno: Ljubavni rastanak bolno je iskustvo...

Anita Dujić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
22.04.2017.
u 09:08

Svestrana ljepotica otkrila je i kako je počela raditi kao scenografkinja i dekoraterka seta te kako je bilo imati prvi posao sa samo 15 godina

Anita Dujić, koju javnost percipira kao jednog od uspješnijih domaćih manekenki, odavno je izišla iz okvira svoje ljepote te se počela nametati i u drugim sferama. Magistra ekonomije danas je podjednako uspješna scenografkinja i dekoraterka seta, ali i dizajnerica vlastite linije nakita Juno Jewelry. Dizajn nakita nešto je što se već dugo kuha u njoj, a scenografija je posao koji je učila uz bivšeg supruga Ivana Veljaču, arhitekta i scenografa od kojeg se razvela 2015. nakon sedam zajedničkih godina. Danas o njemu govori u superlativima, a ništa loše nema reći ni o bivšem dečku, glumcu Ivanu Hercegu, od kojeg se razišla početkom 2017. nakon godinu i pol veze.

- Juno je još mali brend koji mi pruža veliko zadovoljstvo. Upravo je izišla treća kolekcija i jako sam ponosna na cijeli projekt. Ove sezone Juno cura voli boho stil; sol i cvijet u kosi, lepršave haljine, preplanulu kožu te je spremna za nove životne avanture - govori Anita kojoj modeling i dalje predstavlja veliki užitak, s time da danas uz puno poslovnih ponuda ima i luksuz da može birati što će i s kim raditi. Modeling ju je, kaže, i mnogočemu naučio.

Naučila zaraditi novac

- Naučio me samostalnom životu, određenoj disciplini te brizi o vlastitom tijelu i zdravlju. S obzirom na to da sam se modelingom počela baviti sa 15 godina, taj me posao itekako oblikovao. Rano sam naučila što znači zaraditi vlastiti novac, kako njime racionalno baratati i što znači ne izići s prijateljicama kada imaš 19 godina jer idući dan imaš cjelodnevno snimanje, a jako to želiš jer će tamo biti dečko koji ti se sviđa. Također, zahvaljujući modelingu obišla sam svijet, upoznala razne zanimljive ljude i kulture te stekla iskustva koja su me učinila boljom osobom.

Svestrana ljepotica otkrila je i kako je počela raditi kao scenografkinja i dekoraterka seta. - U scenografiju sam ušla još 2011., i to sasvim slučajno, kad je moj bivši suprug koji je vrhunski u tom poslu ležao u bolnici, a trebalo je odraditi jednu reklamu. Bilo je ljeto, nikog nije bilo u Zagrebu i ja sam se nametnula kao jedini izbor u tom trenutku. Tako da sam doista bila bačena u vatru i otad sam zaražena tim poslom - govori Anita koja se osjeća jako privilegirano i sretno što mnogo radi i u svemu uživa.

Ljubav ima razne oblike

- Razvod je uvijek teško i bolno iskustvo, bez obzira na to u kojoj se životnoj dobi dogodi i pod kojim okolnostima. Imam divne ljude oko sebe koji me vole i poznaju jako dugo, na njih se mogu osloniti u svim situacijama. Nema ljepšeg osjećaja od toga da si voljen i da voliš, a ljubav ima razne forme i stadije - kaže Anita koja je nedavno prekinula i vezu s glumcem Ivanom Hercegom.

>>Kristina Šalinović otvorila frizerski salon, Anita Dujić izrađuje nakit, a Lejla Filipović ima dućan

>>Prekrasna Anita Dujić u crnom nikad nije bila uglađenija

Komentara 4

FO
fobos
09:47 22.04.2017.

Ko je ova??? Strasno o cemu ovi novinari pisu. Ljubavni jadi tamo neke...um hm ne znam ni kako da ju nazovem. Ma sta ja uopce i komentiram....

AU
austrougarskigeneral
11:00 22.04.2017.

život ide dalje

MU
Mukowsky
14:36 22.04.2017.

Mislim da si cura traži muža.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije