Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči utakmice

Anica: Vjerujem u dečke, ali me ipak hvata nervoza

anica kovač
Foto: Luka Klun
1/3
15.11.2013.
u 11:44

Na Island nije otputovala jer ne želi biti dodatno opterećenje suprugu Robertu

Uhićenja, premetačine, gospodarska kriza, korupcija... Sve te crne teme koje su obilježile ovaj tjedan lako se zaborave kada se spomene nogomet. Ta najvažnija sporedna stvar na svijetu danas je Hrvatima top tema jer naši reprezentativci u Reykjaviku igraju prvu utakmicu dokvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu protiv Islanda. Osim što svi drže palčeve momcima da pobijede, jer budimo realni, tko bi gledao svjetsko prvenstvo bez naših dečki, današnja utakmica vatreno je kršenje nove izborničke delegacije na našoj klupi predvođene Nikom Kovačem.

Zimogrozna za Island

A kako njegova supruga Kristina ne istupa u medijima, za žensku stranu priče o današnjoj utakmici upitali smo trenutačno prvu damu nogometa u Hrvatskoj Anicu Kovač. Supruga Roberta Kovača, pomoćnog trenera reprezentacije, utakmicu će gledati u Zagrebu.

– Bit ću sa svojom ekipom i grčevito navijati za naše dečke. Nisam htjela ići na Island jer sam zimogrozna pa znam da bi se Robert još i brinuo gdje sam i kako sam, a to mu u ovim trenucima ne treba – iskreno će lijepa Anica. U njenom domu već se danima osjeća napetost zbog utakmice.

O sastavu igrača šuti

– Ne mogu vam niti opisati koliko mi je ovo stresno. Trnci me prolaze jer za Roberta i Niku ova utakmica je veliki test. Baš me suprug zvao da kaže kako provjeravaju stanje terena i obavljaju zadnje pripreme pa me od toga samo još veća nervoza uhvatila – simpatično će Anica koja priznaje da se u njihovoj kući nije promijenilo puno toga otkako su njen suprug i šogor preuzeli A selekciju.

– Isto funkcioniraju i vjerujem u njih. Mnogi kažu da su premladi, ali dečki uistinu znaju posao – kaže Anica. Sastav igrača koji će istrčati na teren ne želi otkriti.

– Ufff, nije baš ni da ga znam, ali mogu reći da će Mandžo sigurno biti špica, a ne stoper – našalila se Anica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije