Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMIJENILA SE, NA BOLJE

Angelina Jolie prvi puta u javnosti nakon ljubavnog kraha s Bradom Pittom

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.02.2017.
u 15:14

Glumica je u Kambodžu stigla na premijeru svog filma "First They Killed My Father" koja će se održati u subotu u gradu Siem Reap

Glumica Angelina Jolie prvi puta se pojavila u javnosti otkad je u rujnu prošle godine predala papire za razvod od Brada Pitta.

Glumica je u Kambodžu stigla na premijeru svog filma "First They Killed My Father" koja će se održati u subotu u gradu Siem Reap. U produkciji filma sudjelovao je i njezin sin Maddox koji je iz Kambodže, ali i najstariji sin Pax. Na premijeru filma stigla su i ostala njezina djeca.

– Maddox je jako sretan što je u svojoj državi. Ovo je naš drugi dom – kazala je Angelina tijekom konferencije za medije na kojoj je predstavljala film.

Iako je prošla stresno razdoblje u životu, 41-godišnja glumica zapravo izgleda puno bolje nego što se to očekivalo.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>> Angelina Jolie utjehu nakon razvoda našla u hollywoodskom ljepotanu?

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
14:03 19.02.2017.

sada izgleda malo bolje

SM
siki_miki
13:21 19.02.2017.

na bolje? koliko ima kila, 40?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije