Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U obranu obitelji

Angelina Jolie: On možda nije moje biološko dijete, ali je moje!

Angelina Jolie
Foto: Reuters
1/11
05.07.2016.
u 11:30

Ambasadorica UN-a povezanija je sa svojom posvojenom djecom nego s biološkom, a također smatra da treba poticati individualnost djece

Glumica i ambasadorica UN-a Angelina Jolie (41) osvrnula se na prozivke zbog posvajanja djece jer su mnogi komentirali da im ona zapravo nije prava majka.

– Umorna sam od ljudi koji tvrde da nisam njegova majka. On možda nije moje biološko dijete, ali je moje. Nemojte me etiketirati kao majku usvojiteljicu. Možda nemamo iste oči, nos ili usta, ali on je moj sin! Obitelj se ne temelji na DNK vezi, već na ljubavi – napisala je glumica uz fotografiju najstarijeg sina Maddoxa (14), posvojenog 2002. godine u Kambodži. 

Time je stala u obranu svojih najbližih i poslala poruku svima koji se nalaze u njezinoj situaciji. 

Prije nekoliko godina glumica je spomenula da je povezanija sa svojom posvojenom djecom nego s biološkom. Također, smatra da se osobnost djece vidi već nakon rođenja, a da je trauma može promijeniti.

– Kada pogledamo slike naše djece od malena, kako su se ponašala, izgledala, kakva im je bila energija – bili oni slatki, elegantni, povučeni, duhoviti, otvoreni ili hrabri –  i danas su takvi – rekla je ambasadorica UN-a, koja smatra da treba poticati individualnost djece i da im ne treba previše stajati na putu.

Inače, Angelina i glumac Brad Pitt (52) imaju šestero djece – Maddoxa (14), Paxa Thiena (12), Zaharu Marley (11), Shiloh Nouvel (10) te blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline (7). Zajedno su deset godina.

>> Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

Komentara 4

LK
Lopovi_KRADEze
17:50 05.07.2016.

Elezovicu, molim te ne komentarisi ono u sto se ne razumijes

DP
dubravka.petrovic38
13:53 04.10.2016.

Komantar sa velikim zakašanjenjem, g. Elezović u Osijeku ima svoje pravo biloško dijete, ali je izgleda upravo on zaboravio da je njegovo! S poštovanjem, Dubravka! Tako da Anglelina ne bi trebala bili njegov problem, a niti možebitna greška u pravopisu novinara!

EE
erwin.elezovic
14:19 05.07.2016.

Rijec "mozda" se nalazi na pogresnom mjestu u naslovu! Naslov je trebao glasiti: "On nije moje biološko dijete, ali je možda moje"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije