Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI PAR PRIVATNO

Andrija želi veliku svadbu, Anđelka je hrvatska snaha

Andrija i Anđelka
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/19
10.02.2016.
u 09:44

Crnogorski glumac Andrija Milošević planira vjenčanje na plaži, i to za 1500 uzvanika i želi što prije postati otac jedne djevojčice

Otkako su, zahvaljujući RTL-u, Andrija i Anđelka ušli u naš televizijski eter, postali su pravi hit i publika ih je toliko zavoljela da su od RTL-a tražili da se umjesto u kasnom večernjem terminu serija o ovom paru prikazuje ranije. RTL je molbe uslišao i “Andriju i Anđelku” od prekjučer gledamo od 20 sati.

Nije tipična domaćica

S obzirom na veliko zanimanje gledatelja, Andriju i Anđelku više ne treba posebno predstavljati, ali ćemo vam zato otkriti tko su Andrija Milošević i Anđelka Prpić, glumci kojima je interpretacija njihovih imenjaka donijela veliku popularnost u regiji.

– Imamo ista imena kao naši likovi u seriji i to najviše zbunjuje ljude pa misle da smo i privatno takvi. Doduše, ja i počinjem sličiti Anđelki jer, čim dođem na set, postajem trapava i zapinjem za sve, što mi inače nije nalik. Nemamo sličnosti s našim likovima, osim u tom univerzalnom problemu koji muškarac i žena imaju u zajedničkom životu – objašnjava nam Anđelka Prpić sličnosti sa svojim likom. Za razliku od Anđelke koja je godinama u “divljem braku “ s Andrijom, 31-godišnja glumica rodom iz Požarevca sretno je udana za menadžera jednog beogradskog restorana Darija Prpića s kojim ima troipolgodišnjeg sina Jakšu. Obitelj Prpić ljetni odmor tradicionalno provodi na našoj obali, točnije u Senju gdje živi obitelj Anđelkina supruga, a obavezna stanica im je tada i Zagreb u kojem živi Darijev brat.

– Vjerni smo hrvatskoj obali godinama jer nam je to prilika da se družimo s rodbinom i prijateljima koji tamo žive, ali ništa manje nije bitno ni divno i najčišće more – izjavila je glumica za srpski Story. Priznaje kako nije tipična domaćica koja svaki dan kuha ručak za obitelj, a mjesto u kuhinji rado prepušta suprugu Dariju.

– Dario pravi fenomenalne salate, kao i sve vrste tjestenine. Odlično priprema meso ili, recimo, lososa. Generalno se dobro snalazi u kuhinji – hvali Anđelka supruga. Kaže kako je njihov sin fizički preslika supruga Darija te kako im je velika želja da uskoro prošire svoju obitelj.

– Često mi ljudi kažu da bi bilo lijepo da naše drugo dijete bude djevojčica koja bi sličila na mene, ali ja se ne bih bunila i da imam kćer koja sliči na Darija – rekla je glumica nedavno.

Postati tata jedne djevojčice velika je želja i glumcu Andriji Miloševiću.

Velika obitelj

– Volio bih imati kćer jer one vole očeve. Sinovi kad-tad dođu u sukob s očevima, to je staro plemensko pravilo zapisano duboko u genima. Zato bih volio imati kćer. Sebičan sam, što ću – priznao je crnogorski glumac u intervjuu za Hello. Nada se kako će mu se san o velikoj obitelji ostvariti uskoro i najavio je da će svoju dugogodišnju djevojku Aleksandru Tomić uskoro odvesti pred oltar. Planira veliko vjenčanje na plaži sa 1500 uzvanika. U jednom intervjuu otkrio je kako je blagoslovljen jer mu se životna partnerica bavi istim poslom kao i on. – Sandra i ja smo iz iste branše i to mi puno znači. S njom mogu razgovarati o poslovnim stvarima, ali najbitnije je da s njom mogu razgovarati o svemu – kaže.

>> Za umrijeti od smijeha! Video s kratkim tečajem slovenskog

>> Andrija uči muškarce da i mačo tipovi peru suđe

Komentara 164

ĆA
ćaćaća
10:48 10.02.2016.

postali su pravi hit i publika ih je toliko zavoljela da su od RTL-a tražili da se umjesto u kasnom večernjem terminu serija o ovom paru prikazuje ranije. RTL je molbe uslišao i “Andriju i Anđelku” od prekjučer gledamo od 20 sati...koja manipulacija i ispiranje mozga..rtl je kao i hrt te nova dobili naputke o prikazivanju serija filmova i sl iz "regiona" kako bi se privikavalo ljude na nova bratstva i jedinstva tj "pomirenja"...da je publika poželjela da im rtl snimi domoljubni film sigurno to ne bi uslišali..

Avatar navijač
navijač
10:44 10.02.2016.

Ova serija je samo još jedan propao pokušaj reklame Josipovićeve ideje o nekakvoj regiji ili području, kako se kaže na hrvatski. Odvratno.

Avatar tabasko
tabasko
10:29 10.02.2016.

Smece vecernji list.Koga ovo u vecernjem zanima a mozda je jednim dijelom vlasnik srbijanac pa na pod bubrege da ne kazem prodaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije