Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'andrej(a)'

Andreja Pejić snima dokumentarac o promjeni spola

andreja pejić
Foto: Screenshot
1/8
18.09.2014.
u 18:52

Andreja Pejić, 23-godišnja manekenka koja je donedavno bila muškarac, odlučila je svoj proces promjene spola zabilježiti i prikazati i u dokumentarnom filmu pod nazivom 'Andrej(a)'...

Andreja Pejić, 23-godišnja manekenka koja je donedavno bila muškarac, odlučila je svoj proces promjene spola zabilježiti i prikazati i u dokumentarnom filmu pod nazivom "Andrej(a)".

Zasad je pušten samo kratak dio dokumentarca, u čijoj najavi se vidi koliko Andreja emotivno prilazi promjeni.

Na snimanje se manekenka odlučila kako bi pomogla drugima koji se bore s problemima kakve je i ona imala. Redatelj filma je Erik Miklet.

>>Bila sam žena rođena u tijelu muškarca, a vidjela sam to samo kod Jerryja Springera

>>Nakon promjene spola poznata manekenka zavela oskarovca?

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:36 19.09.2014.

Andrej Pejic je muskarac, I nitko to nikada ne moze promijeniti. On nema mjesecnicu niti moze roditi, sto je osnovna osobina svake zene, (odnosno "zenke" na nasoj planeti). Odnesete li njegov DNA na analizu, iz svakog laboratorija na svijetu doci ce vam rezultat koji ce reci da je subject muskarac , s 100 postotnom tocnoscu. Njegovi mentalni problem stvar su koja se obraduje u sasvim drugoj grani medicine, no sto se tice spola, on je muskarac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije