Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promijenila spol

Andreja Pejić: Nema ništa bolje nego opet biti djevica

Andreja Pejić
Foto: Instagram
1/8
29.07.2014.
u 10:01

Na društvenim mrežama objavljuje fotografije i zahvaljuje svima koji je podržavaju i koji su uz nju.

Andreja Pejić, koja je nedavno promijenila spol i postala žena, ne žali zbog svoje odluke.

Na društevnim mrežama objavljuje fotografije i zahvaljuje svima koji je podržavaju i koji su uz nju. Na Instagramu je objavila fotografiju u bijelom kupaćem kostimu i uz nju napisala: Moram reći da ništa nije bolje nego opet postati djevicom.

 

Andreja Pejić živi u Australiji i bila je jedan od najpoznatijih svjetskih androgenih modela. Dok je bila muškarac, nosila je mnoge revije za poznate modne brendove, a nerijetko je upravo na modnim pistama i na naslovnicama časopisa bila žena. Promjena spola bila joj je dugogodišnja želja i tvrdila je da je oduvijek bila žena rođena u krivom tijelu. Sada je "konačno sretna".

>>Slavni model Andrej Pejić operacijom promijenio spol: Konačno sam sretna

 

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:44 29.07.2014.

jadno dijete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije