Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s njom proslavio i rođendan

Ljubav u Dubrovniku – Kramarić pokazao djevojku Marinu

andrej kramarić
Foto: Instagram
1/3
29.06.2015.
u 14:07

Prijatelji nogometaša pitali su ga u komentarima ispod jedne od fotografija i kada će svadba. Čini se da su Andrej i lijepa Marina zaljubljeni do ušiju

Andrej Kramarić trenutačno u Dubrovniku provodi vrijeme odmarajući se. Ljetovanje nogometaš provodi s djevojkom Marinom, a pokazao ju je i na Instagramu.

Iako nije sklon objavljivati fotografije s djevojkom, učinio je to tijekom nedavne proslave rođendana te sada, u Dubrovniku. Da je riječ o njegovoj djevojci, medijima je potvrdio i komentar Matee Ibanez, koja je na ispod fotografije napisala: ''Predivni ste Andrej i Marina."

Osim toga, prijatelji nogometaša pitali su ga u komentarima ispod jedne od fotografija i kad će svadba. Čini se da su Andrej i lijepa Marina zaljubljeni do ušiju.

>>Pogledajte kako je Kramarić predvodio slavlje Leicestera nakon ostanka u ligi

>>Andrej Kramarić nije najskuplji Hrvat prodan na zimu, ima i skupljih

Komentara 6

NO
notthatperson
16:48 29.06.2015.

Haha dear novinarko, kladim se da si zaozbiljno neka feministica, ali ti se slucajno omaklo ovaj puta.. 'pokazao' djevojku.. kao, evo ovo je moja nova kravica.. ili ovo je moj novi auto.. a ovo je moja nova 'djevojka' .. a mozda je mogao doci na Stradun i pokazati svoju novu kosilicu za travu..

CR
crnaguja1950
15:51 29.06.2015.

woooow,vrh vijest,to je to,bravo!!!!ovo nam je trebalo!!!!!!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:55 29.06.2015.

Ak su dugo skup i stvarno se voliju onda puno sreće....ak je to nova ljubav, od kad je u Premierki potpisal ugovor....beži Andrej dok moreš !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije