Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl

Andrea Bocelli u studenom nastupa u Areni Zagreb!

'Andrea Bocelli arrives at the \'5th Annual Los Angeles Italia Film, Fashion, and Art Fest\' held at Grauman\'s Chinese Theater in Los Angeles, California(Pictured: Andrea Bocelli) Photo: Press Associ
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
23.04.2014.
u 17:57

Proslavljeni talijanski tenor i istinska svjetska glazbena zvijezda Andrea Bocelli održat će svoj veliki solistički koncert pred zagrebačkom publikom 29. studenog 2014. u Areni Zagreb...

Proslavljeni talijanski tenor i istinska svjetska glazbena zvijezda Andrea Bocelli održat će svoj veliki solistički koncert pred zagrebačkom publikom 29. studenog 2014. u Areni Zagreb. 'Čovjek samo srcem dobro vidi', citat iz 'Malog princa' francuskog književnika Antoinea de Saint-Exuperyja mogao bi biti istinski životni moto genijalnog Bocellija i njegove iznimne karijere koja je krenula iz Toskane i obišla cijeli svijet, te postojano traje već više od dva desetljeća.

Nakon što se u Zagrebu u koncertnoj dvorani 'Vatroslav Lisinski' po prvi puta predstavio još 1999. uz Orkestar opere iz Cagliaria i dirigenta Lorina Maazela, te potom 2005. također održao operni gala koncert u pulskoj Areni, Bocelli se napokon ponovno vraća pred hrvatsku publiku. 'Kad bi Bog pjevao, zvučao bi gotovo kao Andrea Bocelli!', rekla je jednom prigodom o Bocelliju Celine Dion, a poznata pjevačica nije jedina koja je javno veličala njegov upečatljiv i gotovo savršen glas, sa širokim pjevačkim rasponom. Ovaj karizmatični pjevač uz mnogobrojne obožavatelje zaista kontinuirano uživa veliku naklonost kolega glazbenika, ali i poštovanje glazbenih kritičara.

Foto: Riccardo Sanesi/KIKA/PIXSELL

>>Na dan rođenja kćeri izrekli sudbonosno DA!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije