Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl na ledu

Ana Rucner u društvu svjetski poznatih modela Eve Hercigove i Irine Shayk prošetala crvenim tepihom ispred veronske Arene“

Ana Rucner
Foto: PR FOTO
1/12
13.10.2015.
u 09:27

INTIMISSIMI ON ICE ističe žensku ljepotu i senzualnost

Ana Rucner ovih je dana sudjelovala kao posebna gošća na spektaklu na ledu “Intimissimi on Ice” koji se održao u prekrasnoj veronskoj areni, ujedno i najvećem opernom prostoru na svijetu.  Prošetala je, uz  ambasadorice branda Intimissimi iz cijelog svijeta i crvenim tepihom. Bila je to i prilika za druženje sa svjetski poznatim modelima Evom Hercigovom i Irinom Shayk (Inače poznatom kao bivšom djevojkom Christiana Ronalda).

Za dodatni zvjezdani sjaj pobrinula se Patricia Field, poznata kostimografkinja koja je osmislila kostime za ovaj spektakl na ledu s fokusom na žensku senzualnost i senzibilnost.  Gđa. Field inače je poznata po atraktivnim kreacijama iz serija i filmova Sex i grad, Vrag nosi Pradu i mnogim drugim. Na spektaklu je pjevala međunarodna britanska pop zvijezda Ellie Goulding,poznata po izvedbi glavne teme iz filma Pedeset nijansi sive.

Umjetničko klizanje savršeno se stopilo s opernim i pop izvedbama, čemu su pridonijela čak 43 najpoznatija svjetska klizača i klizačice, dobitnici europskih i svjetskih medalja. Među njima su se svojim bravurama isticali dvostruki olimpijski šampioni Tatiana Volosozhar i Maxim Trankov iz Rusije te Carolina Kostner i Stephane Lambiel koji su svojom elegancijom i piruetama koje su gledatelje ostavljali bez daha te oduševili sve prisutne.

Kreativni director i izvršni producent showa je Marco Balich, dobitnik nagrade Emmy, autor ovogodišnjeg milanskog sajma EXPO 2015, te autor mnogih otvaranja olimpijskih igara obavio je sjajan posao. Publika je osim u fantastičkim klizačkim figurama, uživala i u izvedbi klasičnih i pop skladbi iz Carmine Burane, Trubadura, Seviljskog brijača kao i u najpopularnijim pop izvedbama All of the Lights (Kanye West), Viva la vida (Cold Play) te poznate britanske pop zvijezde Ellie Goulding i njezine jako popularne teme Love me like you do iz filma 50 nijansi sive. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije