Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje

Ana Rucner sa sinom zadnje dane ljeta provodi 
u Dubrovniku

Ana Rucner
Foto: Instagram
1/4
28.08.2016.
u 12:30

Koliko uživaju u kupanju, veslanju na dasci i zajedničkoj igri u pijesku potvrđuju i Anine fotografije s društvenih mreža

Nakon odmora na Pagu, koji im je ljetna baza, naša proslavljena violončelistica Ana Rucner i njen sin Darian zadnje dane odmora provode na krajnjem jugu, u Dubrovniku.

Koliko uživaju u kupanju, veslanju na dasci i zajedničkoj igri u pijesku potvrđuju i Anine fotografije s društvenih mreža.

U Dubrovniku su proslavili i Darianov deseti rođendan i dobro se zabavili prije povratka u Zagreb gdje Anu čekaju nove radne obveze, a Dariana povratak u školske klupe. 

 

 

Summer ☀️🐬❤️ @calzedonia #calzedonia #rucner #croatia

Fotografiju objavljuje Ana Rucner (@anarucner)

>> Strastveni glazbeni duet Ane Rucner i Olivera Poola

Ključne riječi

Komentara 3

PV
petar.visak
13:18 28.08.2016.

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Avatar Juki
Juki
14:10 28.08.2016.

Proslavljena??? Pa kako možete takve ludosti pisati! Pa ta žena svira na razini 3 srednje muzičke.

AU
austrougarskigeneral
15:09 29.08.2016.

lijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije